Poszukuje ów spodni

jw. http://fashionfinder.asos.com/mens-The-Twelfth-Letter/The-Twelth-Letter-Belt-Ankle-Tie-Pants-954801?CS=PP&outfitid=207514 lub coś w ten deseń, w Polsce najlepiej. Pierwszy raz mam tak, że jak zobaczyłem, całkowicie przez przypadek, jakąś część garderoby to zakochałem się.. muszę je mieć, pomocy!

4d5f5d626847049e4fb152e56e29ef32.jpg?1331656881

warn_ico.png
OT - Dzz'. -

@Up ziomuś,jak nie masz nic do powiedzenia to po prostu wy******. Sorry ale juz mnie takie zachowanie denerwuje. Co do tematu to myślę że to są zwykłe spodnie z troche niższym krokiem a cały bajer leży w tych "Wiązaniach". Widziałem coś w tym stylu w H&M :)

Gorsze niż pielucha biebera. Ale tak można się było spodziewać po tym dokąd zmierza wygląd mężczyzny. Moje zdanie. Od razu piszę Nie hejtuje się kogoś osobistej opini,wypowiedzi nie skierowanej do konkretnej osoby.

warn_ico.png
OT. - Dzz'

kup sobie jakieś bojówki podobne i bardzo wygodne

sa fajne modele i różne wzory

To spodnie Asosa, więc może po prostu poluj na ten konkretny model? Podróbki przy oryginale będą wyglądać tandetnie.

ludzie to jest forum o mmo a coraz bardziej idiotyczne pytania sa tu zadawane , za niedlugo moze zaczniemy sie wypytywac gdzie kupic szczoteczki do zebow ...

warn_ico.png
Za OT. - Dzz'
ludzie to jest forum o mmo a coraz bardziej idiotyczne pytania sa tu zadawane , za niedlugo moze zaczniemy sie wypytywac gdzie kupic szczoteczki do zebow ...

Ohh przykro mi, ale może zdefiniuj sobie "hydepark", przyda ci się na przyszłość ;)

@Up ziomuś,jak nie masz nic do powiedzenia to po prostu wy******. Sorry ale juz mnie takie zachowanie denerwuje. Co do tematu to myślę że to są zwykłe spodnie z troche niższym krokiem a cały bajer leży w tych "Wiązaniach". Widziałem coś w tym stylu w H&M

Dzięki coś ogarnę :)

To spodnie Asosa, więc może po prostu poluj na ten konkretny model? Podróbki przy oryginale będą wyglądać tandetnie.

Poluje, poluje, ale z sprzedaży zostały wycofane, a w Polsce ciężko ogólnie dostać rzeczy asosa z tego co się orientuję :|

Gorsze niż pielucha biebera. Ale tak można się było spodziewać po tym dokąd zmierza wygląd mężczyzny. Moje zdanie. Od razu piszę Nie hejtuje się kogoś osobistej opini,wypowiedzi nie skierowanej do konkretnej osoby.
 OT. - Dzz' 

Czyli według ciebie facet powinien nosić tylko jeansy, zwykłe adidasy, stary T-shirt, powinien być zarośnięty, śmierdzący jak małpa, tak? Każdy ma swój styl, a nawet zwykłe jeansy + t-shirt ktoś kiedyś założył jako pierwszy i pewnie był uważany za dziwoląga. A tak w ogóle za kogo ty się uważasz, że tak wszystkich oceniasz?

@Namga True :/. Mam taki sam punkt widzenia. Ale to jest polska mentalność,chociaż w sumie nie tylko(żeby nie było :P). Każdy jest inny i każdy ma swój styl,a szufladkowanie typu" Jak rurki to pedał" jest śmieszne,szkoda tylko że ludzie którzy się tak ubierają nieraz dostaną ostry w**** od jakichś je*** skinów... Peace.

Za OT. - Dzz' 

za co ten warn ?? za to ze masz zly dzien Dzz? Juz na tym forum wlasnego zdania nie mozna miec ?? bo odrazu warny ? ile Ty masz lat 15? 16? zalosne

@Namga True :/. Mam taki sam punkt widzenia. Ale to jest polska mentalność,chociaż w sumie nie tylko(żeby nie było ). Każdy jest inny i każdy ma swój styl,a szufladkowanie typu" Jak rurki to pedał" jest śmieszne,szkoda tylko że ludzie którzy się tak ubierają nieraz dostaną ostry w**** od jakichś je*** skinów... Peace.

tu nie chodzi o styl... Styl ok ale meski rurki do damska odzież... tak samo jak legginsy.. a też są przypadki "hipsterskiego lansu" w legginsach i co to dla ciebie tez jest normalne ?

ja nie hejce samych rurek ale facet powinien ubierać się w meska odzież... jeszcze rok i powiesz że noszenie szpilek albo rajstop to też "innowacja w stylu" ? wszędzie sa jakieś granice... długie włosy ? OK jakieś grzywki ? OK ale damska odzież dalej jest damska... I spoko "ale rurki śa też męskie" takie argumenty sobie darujcie... Bo równie dobrze moge powiedzieć że istnieja biustonosze dla facetów i co to tez jest męska garderoba ? nie to jet KOBIECA garderoba tylko jakiś "projektant mody gej" stwierdza że to jest fajne... MEŚKICH STYLISTÓW praktycznie nie ma... a jak są to promują męski ciuch jak garnitury

@Up te rurki podałem jako przykład,sam owych nie noszę ale mam gdzieś jak ktoś je nosi. Nie szykanuję go ani nie obrażam. Myślę że przykłady które podałeś ciut dalej w poście są nieco ekstremalne :). Z naciskiem na "nieco" bo nawet takie indywidua się znajdą :)

ale rozumiesz o co chodzi... jak np musisz naprostować wygięty element to lepiej zanim sie wygnie na maxa tak ?

sytułacja jest taka... młodzi ludzie są strasznie podatni na takie "gejowate" nowe trendy... zamiast kreować się na "twardzieli i prawdziwych wikingów;pp" to robią z siebie osoby ktore czasami są mniej twarde i "męskie" od nie jednej dziewczyny...

a taka moda idzie w coraz gorszym kierunku... teraz jak ktoś obrazi takiego typa dziewczynę to co on zrobi ? rzuci w niego torebką?;p (to jest dla beki nie obrażam nikogo)... Taki facet w wieku 35+lat nie poradzi sobie w pracy fizycznej czy tym bardziej w remoncie własnego mieszkania już nie mówiąc o samoobronie...

SOONER THAN LATER....

sam nie lubię dresów i jeansów... bo dres żle mi się kojarzy a jeansy sa strasznie nie wygodne... ale bojówki :D proste czarne np :D :D

EDIT tyle odemnie... nie ma po co czuć się obrażonym przemienienie bo do konkretnej osoby nie mówię... to moje zdanie skierowane w to co się z facetami dzieje...

Ok ,koniec :). Fakt faktem z tym zgiętym elementem masz rację :). Ale ja preferuję na wikinga z brodą jak Odyn! :D

Rozumiem cię, bo sam nie lubię gdy facet "gejowsko" się ubiera, coś jak ta fotka pierwsza,wiadomo, że facet ma być facetem, ale ludzie już popadają z skrajności w skrajność. Facet w materiałowych spodniach innego koloru niż beżowy czy czarny, np. żółte, niebieskie, jest uważany za "pedała", chłopak z grzywką - "pedał", różowa bluzka - to już na 100% "pedał", można tak wymieniać w nieskończoność. Napisałeś " Taki facet w wieku 35+lat nie poradzi sobie w pracy fizycznej czy tym bardziej w remoncie własnego mieszkania już nie mówiąc o samoobronie.." z tym się nie zgodzę, bo co ma styl ubierania się do umiejętności manualny? Sam nie ubieram się jak kobieta, nie nosze rurek, różowych bluzek, ale nie lubię takiego uogólniania, bo każdy jest inny. Tak samo jak napisał ReAPER278, pokazane przez ciebie przypadki są ekstremalne, indywidualne osoby, dużo ich nie jest. Nie, nie podoba mi się, ale toleruje. Skoro coś mi się nie podoba nie patrzę na to, od co! Ja już po prostu nie rozumiem co ludzie chcą, żeby wszyscy byli tacy sami? Może zapierdalajmy jak Adam i Ewa na golasa wtedy będzie najlepiej. NIE LUBIE LUDZI. Ludzie to najgorsze stworzenia na tej planecie, gdybym mógł usunął te rasę, nawet jakbym ja również musiał umrzeć, zrobiłbym to bez skrupułów. Ludzie są nietolerancyjni, zawistni, zadumani, zabijają bez skrupuł wszystko co się rusza. Są pozbawieni miłości. Ja już dużo nie wymagam, ale te minimum tolerancji ... musi być.

mówiłem grzywka ok co do różowej bluzki.. sam chciałem różową koszule :D nie wiem czemu ;p nosze bojowki bo sa luzne i wygodne i sa materialowe

ale sa granice... kolor ubran ok ale ich typ... wiesz o co mi chodzi... skrajność skrajnością ale...

Sorry ale w takich spodniach nie będziesz wyglądał jak facet, tylko jak piz**

Wracając do tematu H&M ?

to że nosze jeansy, wytarte t- shirty i trampki to nie znaczy że jestem zarośnięty i śmierdzę, więc wyluzuj koleś bo takie teksty w 2 strony chodzą

a co do spodni, House, H&M i New Yorker w PL "nie w kosmicznej cenie", w tych sklepach bym szukał

wcale takie kiepskie nie są te spodnie więc chill, gorzej by było gdyby kolo szukał leginsów

dodam jeszcze że wszystkie mlony nie wnoszące nic do tematu jak dzejms czy tidies nie mają nawet 10 postów i się nie dziwie, pewnie na wszystkich forach kończą z taką liczbą

to że nosze jeansy, wytarte t- shirty i trampki to nie znaczy że jestem zarośnięty i śmierdzę, więc wyluzuj koleś bo takie teksty w 2 strony chodząa co do spodni, House, H&M i New Yorker w PL "nie w kosmicznej cenie", w tych sklepach bym szukałwcale takie kiepskie nie są te spodnie więc chill, gorzej by było gdyby kolo szukał leginsówdodam jeszcze że wszystkie mlony nie wnoszące nic do tematu jak dzejms czy tidies nie mają nawet 10 postów i się nie dziwie, pewnie na wszystkich forach kończą z taką liczbą

Ja tylko spytałem się, czy według niego tak powinien wyglądać każdy,typowy, mężczyzna. Dzięki, na pewno się rozejrzę po tych sklepach.

Mnie to nie przeszkadza, że ktoś takie ubrania nosi. Może mieć różowe koszulki, grzywkę itp. Ale... niech się nie zachowuje jak klasyczny Pe*ał (wybaczcie za to). Samo zachowanie takiej osoby mi przeszkadza. Sam się tak ubieram, więc git.

@OP Szukaj w sieci, może allegro ?