Poszukuje pewnej gry

Siema. Szukam pewnej gry, jednakże dużo informacji na jej temat nie posiadam, ale myślę, że to wystarczy:

Rok produkcji: szczerze to nie pamiętam, ale to była dość stara gra, obstawiam 2002-2004. Była to gta w kosmosie, moża było chodzić po budynkach(nie było jako takich ulic) w zasadzie wszędzie się latało róznymi pojazdami(możnaa było je kraść, ale było to dość trudne, bo wszędzie była policja). O ile pamiętam, to pojazdy miały wbudowaną broń. Były różne wyścigi. W jednej z misji wcielaliśmy się w policjanta(o ile pamiętam to podchodziło sie do jakiejś konsoli i tam można było wybrać takowy "kamuflaż") dzięki któremu mięliśmy dostęp do jakby to określić małej latającej kamery, która skanowała ludzi by sprawdzić czy nie maja tego "kamuflażu". Pojazdy można było kupować na (chyba) złomowisku. Były one dość drogie.

To w zasadzie wszystko co pamiętam. Mam gdzieś tą grę na płycie, ale nie pamiętam nazwy, a płyt z dawnych lat mam bardzo dużo. (ta gra była na płytce w jakiejś gazecie)

Z góry dziękuje.

@down

Dzięki wielkie, liczę, że uda Ci się znaleźć tytuł.

Ta płyta była w cd-action. Wiem o jaką grę ci chodzi. Tam były takie wysokie budynki i między nimi latało się takimi samochodami. Pamiętam że miałem jakiś żółty samochód. Zaraz zacznę buszować po internecie, to edytuję/napiszę.

@Edit:

Czuję, że rozwiązanie tkwi w tym egzemplarzu - Sierpień '98:

http://www.cdaction.pl/news-24088-3/200-okladek-cd-action-dzien-3-numery-18-27.html

Zaraz dokopię się do skanu, może coś znajdę.

EDIT OSTATECZNY:

Pismo wskazuje na:

The fifth element

Jak chcesz jakieś wideo to dopisz sobie "game", "gameplay", bo to na podstawie filmu.

Ale ciężko mi było znaleźć wideo z jazdy samochodem, a właśnie ten samochód którym jeździłem znajduje się na okładce czasopisma.

Do wyboru masz jeszcze:

Beam Breakers

NYR: New York Race

Dobra, znalazłem tą grę: http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=2625 , dzieki VampirX4 za pomoc, może nie udało Ci się znaleźć tej gry, ale to co podałeś też szukałem(chodzi mi o beam breakers)

Temat do zamknięcia.

Temat zamykam. Powód: Yell otrzymał odpowiedź.

Siema. Szukam pewnej gry, jednakże dużo informacji na jej temat nie posiadam, ale myślę, że to wystarczy:

Rok produkcji: szczerze to nie pamiętam, ale to była dość stara gra, obstawiam 2002-2004. Była to gta w kosmosie, moża było chodzić po budynkach(nie było jako takich ulic) w zasadzie wszędzie się latało róznymi pojazdami(możnaa było je kraść, ale było to dość trudne, bo wszędzie była policja). O ile pamiętam, to pojazdy miały wbudowaną broń. Były różne wyścigi. W jednej z misji wcielaliśmy się w policjanta(o ile pamiętam to podchodziło sie do jakiejś konsoli i tam można było wybrać takowy "kamuflaż") dzięki któremu mięliśmy dostęp do jakby to określić małej latającej kamery, która skanowała ludzi by sprawdzić czy nie maja tego "kamuflażu". Pojazdy można było kupować na (chyba) złomowisku. Były one dość drogie.

To w zasadzie wszystko co pamiętam. Mam gdzieś tą grę na płycie, ale nie pamiętam nazwy, a płyt z dawnych lat mam bardzo dużo. (ta gra była na płytce w jakiejś gazecie)

Z góry dziękuje.

@down

Dzięki wielkie, liczę, że uda Ci się znaleźć tytuł.