Poszukuje pewnej gry

Witam poszukuje pewnej gry w którą kiedyś mogłem zagrać , żeby się odstresować więc do rzeczy . Gra była w 2d rzeby zagrać wybierało się mape lub dołączało do pokoju innego gracza . Były też gemy ( małe ,średnie i duże) do ulepszania eq . Pamiętam też żeby kupić nowe eq (broń lub jakiś kosmetyczny dodatek ) trzeba było dołączyć do planszy która satnowiła "globalne serce gry " ( xd ) ,byli tam wszyscy zalogowani gracze ,plansza posiadała też bank w którym można było złożyć swoje pieniądze które się tam przemnażały .

Mam nadzieje ,że znajdę swoją zgubę :) .

Kilka podpowiedzi może?

-Browserówka, czy stand alone?

-2d pikselowate, czy 2,5d jak w diablo?

-Jakiś szczegół, jak mniej więcej wyglądało logo.

-Jeśli browserówka, to czy była częścią serwisu (np. miniclip.com), czy była osobnym projektem, z własną stroną?

-Jak dawno w to grałeś?

stand alone

2d pixelowate ,

zapomniałęm jak wygląda logo ale twórcy gry mieli w logo wiertło/świder a same "studio" nazywało się (cośtam)drill

a grałem w to chyba w październiku zeszłego roku

Edit : Przypomniałem sobie ,że podczas rozpoczęcia gry były do wyboru 4 postacie kolejno czerwony facet/chłopak , zielony facet , niebieska ,zółty facet ( sorry ,że tak troche bezsensu ale przez lekką pixeloze gry trudno ocenić wiek postaci xd) którym można było kupować potem czapki twarze kaski itd.

OMG zapomniałem na początku napisać ,że cała gra opiera sie na walce z zombie xd lub deathmatch'ah

Czy przypadkiem były tam też misje jak i bronie palne(od groma) oraz postacie różniły się statami(np.jedna postać były bardziej na speed,druga na hp itp.)??

Broni było sporo jak na taką gierke ale misji sobie nie przypominam (być może były)

Metal Assault może

NIe to nie ta gra ta w którą grałem miała bardziej kolorową i "radosną" grafikę

-Jaki rodzaj widoku??

-System walki:Turowy czy cały czas akcja??

Może to było to: http://www.twindrills.com/#zombiegrinder-about

Mamy zwycięzce ! Dzięki naraku łap plusa ^^

A co za tym idzie teamt do zamknięcia .

Witam poszukuje pewnej gry w którą kiedyś mogłem zagrać , żeby się odstresować więc do rzeczy . Gra była w 2d rzeby zagrać wybierało się mape lub dołączało do pokoju innego gracza . Były też gemy ( małe ,średnie i duże) do ulepszania eq . Pamiętam też żeby kupić nowe eq (broń lub jakiś kosmetyczny dodatek ) trzeba było dołączyć do planszy która satnowiła "globalne serce gry " ( xd ) ,byli tam wszyscy zalogowani gracze ,plansza posiadała też bank w którym można było złożyć swoje pieniądze które się tam przemnażały .

Mam nadzieje ,że znajdę swoją zgubę :) .