Poszukuję Polskiej gildlii w Blade&Soul chińskiej

Witam.

To mój pierwszy post który piszę i proszę o wyrozumiałość:)

Szukam Polskiej gildii w B&S, bylem już w takiej jednej Wolftail ale po długiej nieobecności w grze z powodu problemów technicznych launchera po prostu zostałem z niej wywalony i nie mogę się z nią skontaktować (może juz ta gildia nie istnieje nwm...)

Byłbym wdzięczny jakby się jakaś znalazła, fajnie jest zagrać w gronie polaków :)

Proponuję zagrać na Rosyjskim Privie który dziś startuję , z tego co wiem booster IPman który dawał bardzo wiele, aktualnie już jest płatny i nie da się grac w chwili obecnej przez Ping, tak więc pozostaje czekać na oficjaną wersję Rosyjską lub zagrać na prive który dziś startuję, jednak po pewnym czasie będzie wipe, jest to tylko otwarta beta aby sprawdzić czy server da rade z liczebnością , stabilnością , jest to wersja CN 100% tak więc można twierdzić że będzie ona działała bardzo dobrze nie jak to miało miejsce na Atomix, server ma lvl cap 45. Tak więc zapraszam start godzina 18 czasu Moskiewskiego.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/59514-playbnscom-b-s/

A będzie możliwość podmienienia plików z rosyjskiego serwera żeby działał? Nawet mnie to zainteresowało bo w sumie na CN nie da się grać z takimi pingami i ciekawi mnie czy będzie dużo graczy i oczywiście w tym Polaków ;)

Witam.

To mój pierwszy post który piszę i proszę o wyrozumiałość:)

Szukam Polskiej gildii w B&S, bylem już w takiej jednej Wolftail ale po długiej nieobecności w grze z powodu problemów technicznych launchera po prostu zostałem z niej wywalony i nie mogę się z nią skontaktować (może juz ta gildia nie istnieje nwm...)

Byłbym wdzięczny jakby się jakaś znalazła, fajnie jest zagrać w gronie polaków :)