Witam, jest to mój pierwszy post na forum ale na portal zaglądam od jakiegoś roku
Ostatnio złapała mnie nuda i zacząłem szukać gry via www, dość długo spędziłem grając w gladiatusa czy shakes and fidget lecz w sfie przegapiłem start serwera a kolejny wyjdzie za +/- miesiąc czasu więc nie ma co zaczynać na już "ustawionym" serwerze a do tej pory z chęcią pograłbym w coś innego, oczywiście gdyby się spodobało zostałbym tam na dłużej
Poszukuję gry via www najlepiej RPG, strasznie odpowiada mi system typu misja 1-10min z kąd zbieramy expa czy też eq dla postaci z lochów. Ale jest jeden problem, nie chcę zaczynać grać w jakąś gre gdzie patrze a tu w rankingu gracze już mają high lvlowe postaci dlatego też czekam na nowe serwery w sfie czy gladiatusie.
Zacząłem grać nawet w Legend online (wiem, gra typu R2 ale grając 7 lat w Lineage 2 nawet mi się spodobała) lecz jest jeden mankament po co tam aż tyle serwerów skoro nie gra tam aż tylu graczy i co tydzień powstaje nowy !? Ponadto większa część grających w tą gre to gracze w wieku 12-16 lat, nie twierdzę że jestem strasznie dorosły i już tam nie pasuję choć mam 22 lata ale nudzi mnie czytanie bzdetnych kłótni czy koślawej polszczyzny na czacie przez tzw. gimby.
A wiec zwracam się do Was, czy znacie jakąś naprawde interesującą gre RPG via www czy też z limitem dziennych wypraw czy coś al'a R2, po prostu chciałbym się fajnie pobawić po pracy a między uczelnią i odstresować w dosyć dużej liczbie graczy, gdzie rywalizacja o miejsce w rankingu czy też na arenie jest zaciekła.
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł będe bardzo wdzięczny gdyż szukam od tygodnia i jakoś znaleźć niemogę.. :/
Pozdro i z góry bardzo dziękuję
Btw. Hero Zero jest podobne w moich oczekiwaniach co do gry ale jakoś mi nie leży...