Poszukuje RPG via www

Witam, jest to mój pierwszy post na forum ale na portal zaglądam od jakiegoś roku ;)

Ostatnio złapała mnie nuda i zacząłem szukać gry via www, dość długo spędziłem grając w gladiatusa czy shakes and fidget lecz w sfie przegapiłem start serwera a kolejny wyjdzie za +/- miesiąc czasu więc nie ma co zaczynać na już "ustawionym" serwerze a do tej pory z chęcią pograłbym w coś innego, oczywiście gdyby się spodobało zostałbym tam na dłużej ;)

Poszukuję gry via www najlepiej RPG, strasznie odpowiada mi system typu misja 1-10min z kąd zbieramy expa czy też eq dla postaci z lochów. Ale jest jeden problem, nie chcę zaczynać grać w jakąś gre gdzie patrze a tu w rankingu gracze już mają high lvlowe postaci dlatego też czekam na nowe serwery w sfie czy gladiatusie.

Zacząłem grać nawet w Legend online (wiem, gra typu R2 ale grając 7 lat w Lineage 2 nawet mi się spodobała) lecz jest jeden mankament po co tam aż tyle serwerów skoro nie gra tam aż tylu graczy i co tydzień powstaje nowy !? Ponadto większa część grających w tą gre to gracze w wieku 12-16 lat, nie twierdzę że jestem strasznie dorosły i już tam nie pasuję choć mam 22 lata ale nudzi mnie czytanie bzdetnych kłótni czy koślawej polszczyzny na czacie przez tzw. gimby.

A wiec zwracam się do Was, czy znacie jakąś naprawde interesującą gre RPG via www czy też z limitem dziennych wypraw czy coś al'a R2, po prostu chciałbym się fajnie pobawić po pracy a między uczelnią i odstresować w dosyć dużej liczbie graczy, gdzie rywalizacja o miejsce w rankingu czy też na arenie jest zaciekła.

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł będe bardzo wdzięczny gdyż szukam od tygodnia i jakoś znaleźć niemogę.. :/

Pozdro i z góry bardzo dziękuję

Btw. Hero Zero jest podobne w moich oczekiwaniach co do gry ale jakoś mi nie leży...

Identyczna gra do Hero Zero to Operation X, ale jest raczej "poważniejsza" a nasz bohater tam wygląda nieco poważniej. Polecam ;)

No przyznam szczerze, że akurat tej gry nie znałem gdyż wszystkie nazwy co kojarzą mi się z grą wojenną odrzucałem od razu (taki schiz, że nie przepadam z grami typu CoD, BF czy też innymi nawiązującymi do klimatów wojennnych chociażby WoT), ale dzięki na pewno sprawdzę :)

A jest coś w tym stylu właśnie lecz z klimatem fantasy RPG ? zamiast broni miecze itp :P

Nawet ostatnio spodobały mi się te gry od R2, Legend posiada na prawde dużo opcji i mi odpowiada ale jak widzę, że odkąd zacząłem grać powstało 2 serwery, na które ciągle ludzie skaczą a communicity to głównie "gimbaza" to odechciewa mi się grać w gre na chwilę kiedy t ja wbije 70lvl a już otworzy tryliard nowych serwerów po 10 graczy na każdym... :/

Ew. Tagoria, stara aczkolwiek kultowa gra.

Hmm po stronie logowania klimatem zlatuje do holy-war a tam muszę przyznać trochę życia spędziłem :D

Ale skoro stara gra to czy dalej ona żyje ? Tzn czy dalej są nowi gracze czy tylko gra garstka starych, którzy wydali xxx PLNów na grę ?

Zależy na jakim serwerze, teraz najwięcej ludzi gra na DE, tak mi się przynajmniej wydaje.

Uhmm nie ma to jak niemieckie napisy wszędzie :/ osobiście z anglieskim nie mam problemu aczkolwiek z niemieckiego najlepszy to nie byłem ;)

Dzięki Yuri, na pewno będe miał na uwadze tą gre jak nic innego się nie znajdzie i przekoczuje z miesiąc czy coś do s32 w sfgame ;)

S&F dobra ale p2w, byłem swego czasu w topce ale trzeba było hajsu wydać tyle co na abonament w WoWie.

Ja od 4 dni non stop gram w Taern, nie wiem czemu ale całkowicie mnie pochłonęła, bardzo klimatyczna gra.

Witam, jest to mój pierwszy post na forum ale na portal zaglądam od jakiegoś roku ;)

Ostatnio złapała mnie nuda i zacząłem szukać gry via www, dość długo spędziłem grając w gladiatusa czy shakes and fidget lecz w sfie przegapiłem start serwera a kolejny wyjdzie za +/- miesiąc czasu więc nie ma co zaczynać na już "ustawionym" serwerze a do tej pory z chęcią pograłbym w coś innego, oczywiście gdyby się spodobało zostałbym tam na dłużej ;)

Poszukuję gry via www najlepiej RPG, strasznie odpowiada mi system typu misja 1-10min z kąd zbieramy expa czy też eq dla postaci z lochów. Ale jest jeden problem, nie chcę zaczynać grać w jakąś gre gdzie patrze a tu w rankingu gracze już mają high lvlowe postaci dlatego też czekam na nowe serwery w sfie czy gladiatusie.

Zacząłem grać nawet w Legend online (wiem, gra typu R2 ale grając 7 lat w Lineage 2 nawet mi się spodobała) lecz jest jeden mankament po co tam aż tyle serwerów skoro nie gra tam aż tylu graczy i co tydzień powstaje nowy !? Ponadto większa część grających w tą gre to gracze w wieku 12-16 lat, nie twierdzę że jestem strasznie dorosły i już tam nie pasuję choć mam 22 lata ale nudzi mnie czytanie bzdetnych kłótni czy koślawej polszczyzny na czacie przez tzw. gimby.

A wiec zwracam się do Was, czy znacie jakąś naprawde interesującą gre RPG via www czy też z limitem dziennych wypraw czy coś al'a R2, po prostu chciałbym się fajnie pobawić po pracy a między uczelnią i odstresować w dosyć dużej liczbie graczy, gdzie rywalizacja o miejsce w rankingu czy też na arenie jest zaciekła.

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł będe bardzo wdzięczny gdyż szukam od tygodnia i jakoś znaleźć niemogę.. :/

Pozdro i z góry bardzo dziękuję

Btw. Hero Zero jest podobne w moich oczekiwaniach co do gry ale jakoś mi nie leży...