Poszukuje RPG

Hej poszukuje rpg w którego pogram więcej niż tydzień ,zazwyczaj gry przechodze w 1-3 dni a chciałbym trochę dłużej. Normalny system walk i żeby gra nie była przestarzała.Moze być nawet online. Gra przyjemna dla oka ;3

Grałem w Gothic 1-3, TES,Wiedźmin 1,2,Risen 2, fable 1 i 3, Jak coś mi się przypomni to napisze.

Z góry dziękuje

Dark Souls: Prepare to Die Edition

Two World 1

ok sciągam te 2 , czekam na więcej

Spellforce2, co prawda jest to hybryda rts-rpg-h'n's, ale element rpg ma bardzo duże znaczenie, fabuła potrafi zaskoczyć :3.

w spellforce 2 akurat grałem nawet z dodatkiem spoko gierka ale w sumie wolałbym bardziej rpg'a niż rts'a

Fable 2 jest bardzo dobre, jeżeli grałeś w 1 i 3 to powinieneś zagrać.

Seria Dragon Age

w spellforce 2 akurat grałem nawet z dodatkiem spoko gierka ale w sumie wolałbym bardziej rpg'a niż rts'a

W takim razie może: Fallout: New Vegas?

Fable II nie ma na PC. Jak Ci się podoba taki klimat to spróbuj Kingdoms of Amalur. Mi osobiście nie podszedł, chociaż przeszedłem Fable 1 parę razy oraz dwójkę i trójkę. Poza tym może Risen, ale jedynka?

Fable 2 z tego co wiem jest tylko na ps a ja ps nie mam więc w to nie zagram . Myślę że w Dragon Age zagram . Proszę dalej żeby starczyło nawet na kilka miesięcy ;3

trochę z innej beczki ale też warte polecenia RPG : Fallout 3/las vegas, Mount & Blade: warband/ogniem i mieczem spory nacisk na rozwój postaci jest też w mass effect (wszystkie części)

Darksiders 2, gra godna polecenia :)

Spell Force 1 ( 2 ssie ) jest fajny no ale to taka mieszanka.

Divinity 2: Ego Draconis: Świetny rpg :)

Mass Effecty to sumarczynie nawet koło 150-200 godzin rozgrywki. Szkoda, że chcesz tylko nowe tytuły, bo one przeważnie są obliczone na góra 10-15 godzin rozgrywki. Jeśli byś nie mógł nic znaleźć, to polecam serię Baldur's Gate. 200-300 godzin gwarantowane. : )

Hej poszukuje rpg w którego pogram więcej niż tydzień ,zazwyczaj gry przechodze w 1-3 dni a chciałbym trochę dłużej. Normalny system walk i żeby gra nie była przestarzała.Moze być nawet online. Gra przyjemna dla oka ;3

Grałem w Gothic 1-3, TES,Wiedźmin 1,2,Risen 2, fable 1 i 3, Jak coś mi się przypomni to napisze.

Z góry dziękuje