Poszukuję serwera

Witajcie,

Od jutra 9-10 rano rozpoczynam od nowa swoją przygodę, ale potrzebuję kogoś chętnego do wspólnej gry od początku, jeżeli są chętni pisać tu w temacie i dodać mnie na skype Caffrey99.

Jakie serwery polecacie (real tibia, nie ots)? (preferuję non-pvp) chcę pograć dla przyjemności, nie dla zabijania. Jeżeli jednak ktoś poleci serwer pvp również będzie dobrze. :)

Pracuję na dwie zmiany, także bardziej pasuje mi gra poranna niż popołudniowa i nocna, bo mam również swoje życie. Także, jeżeli mam na drugą zmianę, bądź wolne, będę grał do południa (14-15). Preferuję więc porannych ptaszków do wspólnej gry.

Rano jak będę odpowiem na skypie na zaproszenia i zaczniemy grę :)

Polecam Celeste, sprawdź pw.

nie ma żadnych chętnych ?:(

graj na shadowcore rl mapa 1k online

Także ja tam gram :D 206 ek nick bronkzz

shadowcores.twifysoft.net

warn_ico.png
Offtop - Avitus
graj na shadowcore rl mapa 1k onlineTakże ja tam gram 206 ek nick bronkzzshadowcores.twifysoft.net

Jesteś debilem czy po prostu głupi?

Pogrubioną czcionką napisał, że szuka serwer'a na REAL'u a nie na OTS.

@TOPIC

Osobiście polecam Secure lub Harmonie. NON-PVP

Iridia. PVP

Pozdrawiam.

pisz pw gram na guardi mam nie duży lvl wiec możemy pograc

Ja czasami gram na Antica, ale czasami z racji, że nie ma z kim :)

No to kto w końcu ma ochotę?

Ja czasami gram na Antica, ale czasami z racji, że nie ma z kim

Masz ochotę zagrać od nowa gdzieś? :)

Witajcie,

Od jutra 9-10 rano rozpoczynam od nowa swoją przygodę, ale potrzebuję kogoś chętnego do wspólnej gry od początku, jeżeli są chętni pisać tu w temacie i dodać mnie na skype Caffrey99.

Jakie serwery polecacie (real tibia, nie ots)? (preferuję non-pvp) chcę pograć dla przyjemności, nie dla zabijania. Jeżeli jednak ktoś poleci serwer pvp również będzie dobrze. :)

Pracuję na dwie zmiany, także bardziej pasuje mi gra poranna niż popołudniowa i nocna, bo mam również swoje życie. Także, jeżeli mam na drugą zmianę, bądź wolne, będę grał do południa (14-15). Preferuję więc porannych ptaszków do wspólnej gry.

Rano jak będę odpowiem na skypie na zaproszenia i zaczniemy grę :)