Poszukuje skóry

Ave , szukam dla siebie skóry , jestem ogółem ze szczecina.

Skóra której szukam musi mieć koniecznie czarny kolor ma być 90-100% skóry

chciałbym jakąś naszywke w stylu metala , rockmana lub po prostu kolesia który słocha hard rock , rock , metal. :3

cena do 700zł

Myślę, że te forum to idealne miejsce na takie ogłoszenia.

Ale żeby nie robić off-topu:

http://allegro.pl/pierre-cardin-czarna-kurtka-skora-vintage-sale-i2249890478.html

Ze Szczecina

@up 900zł a nie, max 700zł, po drugie gosciu ma 0 komentarzy, po 3 "nie jest sklepem"

tak wiec nie zbyt rozsadne to, do tego pewnie nie ma zadnej gwarancji nawet jesli jest opcja dostawy jako odbior osobisty

a i tak ode mnie, jesli nie masz dlugich/do ramion wlosow albo nie jestes przypakowany(nie mowie ze koks jakis), to lepiej nie kupuj takiej skory, bo 90% takich ludzi wygląda super żalośnie :P

twoj pomysł z naszywką niestety jest troszku lamerski, jesli ja chcesz (bo jeslibys napisał cos w stylu "ewentualnie moga byc jakies naszywki ze slucham rocka etc", to bym zrozumiał) ;/

oczywiscie moje zdanie nie musi cie obchodzic zarowno jak zdanie innych ludzi, ale tu bardziej niz o wyglad chodzi o "styl bycia"

skorzany plaszczyk i tak wyglada bardziej hardkorowo ;p

zeby jednak bylo cos do tematu to powiem ci tak, z zakupem takiego drogiego ubrania sie nie spiesz, nie wiem jak z mozliwosciami, ale warto zobaczyc wtedy co jest w gdansku, w warszawie, poznaniu, tak przy okazji jakiegos wyjazdu czy cuś ;p

Myślę, że te forum to idealne miejsce na takie ogłoszenia.

No dokładnie ja jak chcę sobie kupić skarpety to pierwsze co robię to sprawdzam wszystkie fora o tematyce gier komputerowych, rence.

No dokładnie ja jak chcę sobie kupić skarpety to pierwsze co robię to sprawdzam wszystkie fora o tematyce gier komputerowych, rence.

japa to jest hydepark jak chce moze zapytac co sadzimy o czarnych skarpetach

http://allegro.pl/kurtka-ramoneska-skorzana-cobra-motor-i2257686022.html

Ave , szukam dla siebie skóry , jestem ogółem ze szczecina.

Skóra której szukam musi mieć koniecznie czarny kolor ma być 90-100% skóry

chciałbym jakąś naszywke w stylu metala , rockmana lub po prostu kolesia który słocha hard rock , rock , metal. :3

cena do 700zł