Witam, poszukuję słuchawek dokanałowych, które będą dobrze współpracować z moim Samsungiem Wave s8500. W equalizerze używam tylko opcji 5.1 obecnie korzystam słuchawek dołączonych do telefonu lecz to za mało. Słucham głownie rock'a, punk'a, grung'a, trochę metalu i ballad. Co mogli byście polecić do 150zł zastanawiałem się nad A-Jays Two z powodu płaskich kabli dzięki czemu nie będę musiał wpierw pół godziny odwiązywać przewodów zależy mi również na separacji instrumentów nie lubię gdy gitara zagłusza wokalistę a na obecnych tak się czasem dzieje.
Poszukuje słuchawek dokanałowych
Ja polecam słuchawki Soundmagic PL21, cenowo kosztują ponad 100 zł, ale jeśli chodzi o stosunek cena/jakość są bardzo dobre (nawet w recenzjach chwalą te słuchawki). Sam używam ich (słucham głównie rocka) i brzmienie jest moim zdaniem bardzo dobre. Małe minusy to brak przycisku do odoru telefonu, zmiany piosenek na kablu i dla niektórych średnio odcina od odgłosów otoczenia.
Pilot na słuchawkach nie jest istotny z własnego doświadczenia wiem, że większość jest Iphone friendly czyli maja układ pinów jak w iphonie i nie koniecznie będą działać przy innych urządzeniach.
Wezmę twoją opinie pod uwagę lecz również z chęcią zapoznam się z innymi.
Witam, poszukuję słuchawek dokanałowych, które będą dobrze współpracować z moim Samsungiem Wave s8500. W equalizerze używam tylko opcji 5.1 obecnie korzystam słuchawek dołączonych do telefonu lecz to za mało. Słucham głownie rock'a, punk'a, grung'a, trochę metalu i ballad. Co mogli byście polecić do 150zł zastanawiałem się nad A-Jays Two z powodu płaskich kabli dzięki czemu nie będę musiał wpierw pół godziny odwiązywać przewodów zależy mi również na separacji instrumentów nie lubię gdy gitara zagłusza wokalistę a na obecnych tak się czasem dzieje.