Poszukuję starą gre

Witam

Poszukuje starej gierki,Nie wiele o niej pamiętam ponieważ grałem w nią dość dawno temu ;P

Pamietam że były tam do wyboru przy tworzeniu konta rasy
Ludzie,Roboty (popularnie nazywane blaszaki/puszki) w tej grze, i chyba jeszcze jedna rasa niestety nie wiem jaka :( nie pamietam :P

na początek jako bonus startowy od gry na 1lvl dostawaliśmy ogniste miecze,łuk czy też wyrzutnie rakiet/lub bron palną co do 3 przedmiotu nie jestem pewien... przedmioty te były podrasowane jako bonus ponieważ nie mozna było ich od tak sobie zdobyć,miały one za zadanie pomoc w biciu potworków do questow itp.. robiły o wiele wiekszy dmg niż zwykle bronie u sklepikarzy na 1lvl,podnosiły skille które były wymagane w pożniejszym czasie aby założyć o wiele lepszy stuff (trzeba było używać wszystkich przedmiotow) poniewaz umiejetność A była uzależniona od umiejetności B czy C ;)

•Były to czasy bardziej nowoczsne,nie średniowiecze czy inne cudawianki :P
•Grafika była dość ladnie zrobiona,zawansowana nie jakies widoki z nad postaci czy cos...

•gierka była F2P

•możliwość widoku 1 i 3 osoby

•Bardzo duży swiat

•teleporty w różne miejsca w świecie gry

•multiplayer

•klasy postaci (inżynier,łucznik i jeszcze 2 klasy)
• Tego już pewny nie jestem ale moja startowa lokacja była w okragłym budynku do okoła respawnu byli sklepikarze z itemami dla 1 lvl :P miedzy nimi było szerokie wyjście/wejście na tereny z mobkami

Mogę oczywiście się mylić,było to troche czesu temu może 4 lata :P? wtedy kupiłem swój 2 laptop ponieważ poprzedni już był w kiepskim stanie "laptop po przejsciach" ;P ale jeżeli ktoś zna starsze gierki to proszę napisz tytuły ;) napewno każdy sprawdzę w każdym razię szukam gry do 6 lat wstecz :)

Piszcie co może wam sie kojarzyc roboty byly popularnie nazywane Puszki/blaszaki może ktoś kojarzy ;D

Pozdrawiam ;)