Poszukuje starej gry HELP

Witam. Poszukuje dosyć starej gry (wyścigi samochodowe). Pamiętam, że gralem w to jeszcze w podstawówce na lekcji informatyki w latach 2001-2006. Na grę patrzało się z góry, można było kupować różne ulepszenia do samochodów takie jak: działka, rakiety, różne nitra, turbo itp, można było też wylewać olej, aby przeciwnicy byli spowalniani, albo wpadali w poślizg (z tego co pamiętam). Ktoś może pamięta nazwe? ^.^

Micro Machines?

Coś mi podpowiada, że to może być Ignition ( http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=961 )

Jedyne co mi od razu przyszło do głowy to Mad Track - ale tam nie ma widoku z góry.

Jednak są rakiety, spowolnienia, poślizgi, lata też się zgadzają, więc nie wiem - może ty coś pomieszałeś? :P

Mini car racing? Swietna gierka w sumie..:D

@Norskee

JESTEŚ MISTRZEM, całe moje dzieciństwo.

Te wszystkie gry MMo się nie umywają do tej!

Dzięki stary!

spok, też sporo grałem w to ze znajomymi, najlepsza gra starych czasów, jak jeszcze internetów nie było:D

Mini car racing - to ta gra, dzięki <3

Zamykam

Witam. Poszukuje dosyć starej gry (wyścigi samochodowe). Pamiętam, że gralem w to jeszcze w podstawówce na lekcji informatyki w latach 2001-2006. Na grę patrzało się z góry, można było kupować różne ulepszenia do samochodów takie jak: działka, rakiety, różne nitra, turbo itp, można było też wylewać olej, aby przeciwnicy byli spowalniani, albo wpadali w poślizg (z tego co pamiętam). Ktoś może pamięta nazwe? ^.^