Poszukuje starej gry o robotach

No więc od jakiegoś czasu myślę i szukam gry w którą grałem gdy byłem młody , przeszukałem stare gierki ale niestety nie znalazłem.

No więc do pamiętam , gra była o robotach coś w stylu strategii / rpg mieliśmy tam dostęp do ulepszania swoich maszyn itd. Gra osadzona była w mrocznym klimacie ( czasami bałem sie w to grać xd) no więc prosze was o pomoc , jeśli macie pytania co do gry to zadawajcie możliwe że coś mi się przypomni.

Robo Rumble aka Reflux, kolejna która przychodzi mi na myśl to Z i Zet Steel Soldiers, jak mroczny to któraś część mech warior 2 albo 3. Te dwa pierwsze tytuły to jedna gra, która była wydawana przez dwie firmy w Polsce a rużniły się cenami. Jeśli chodzi o strategie z mrocznym klimatem i robotami to jeszcze jest incubation tam byli cyber żołnierze.

Iron strategy / hostile waters: antheus rising?

Robo Rumble aka Reflux to była ta gierka , wielkie dzięki ;)

tylko że robo rumble jest obcięta bo była wydana w polsce za 49 zeta przez topware i różni się od refluxa ty 5 misijami tzn robo ma 10 misji, a reflux ma ich 15 plus ukryta korporacja, której nie w robo rumble, jak bedziesz kupować kup Reflux bo to jest angielskie orginalne wydanie.

No więc od jakiegoś czasu myślę i szukam gry w którą grałem gdy byłem młody , przeszukałem stare gierki ale niestety nie znalazłem.

No więc do pamiętam , gra była o robotach coś w stylu strategii / rpg mieliśmy tam dostęp do ulepszania swoich maszyn itd. Gra osadzona była w mrocznym klimacie ( czasami bałem sie w to grać xd) no więc prosze was o pomoc , jeśli macie pytania co do gry to zadawajcie możliwe że coś mi się przypomni.