Poszukuję starej gry

Witam! Poszukuję gry, w którą grałem kiedy miałem 7-8 lat. Była ona o piratach? Chyba tak, w każdym bądź razie chodziło o to, aby pływać statkiem z portu do portu kupując nowe statki i naprawiając stare, atakując inne statki itd. Kiedy zaatakujemy lub zostaniemy zaatakowani gra przechodziła w tryb walki czyli teren zmieniał się tak, że wszędzie była woda i trzeba było zestrzelić statek wroga. Proszę o pomoc, bo ostatnio zachciało mi się do niej wrócić.

Też coś kojarzę, może Age of Pirates 2?

Nie wiem kiedy miałeś 7-8 lat. Mogłeś podać rok i więcej szczegółów odnośnie gry, np jaki był widok,czy 3d, czy izometryczny, czy walczyło sie na lądzie itp.

Pewno to będzie któraś z tych:

(Jak lubisz te klimaty, to polecam pograć w każdą, bo są świetne :D)

Sid Maier's Pirates!

Age of Pirates

Age of Pirtes 2

Sea Dogs

Piraci z Karaibów (konkretnie ta http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=2130)

Port Royale

Port Royale 2

Port Royale 3

Corsairs: Battle at Sea

East India Company

Nie wiem kiedy miałeś 7-8 lat. Mogłeś podać rok i więcej szczegółów odnośnie gry, np jaki był widok,czy 3d, czy izometryczny, czy walczyło sie na lądzie itp.Pewno to będzie któraś z tych:(Jak lubisz te klimaty, to polecam pograć w każdą, bo są świetne )Sid Maier's Pirates!Age of PiratesAge of Pirtes 2Sea DogsPiraci z Karaibów (konkretnie ta http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=2130)Port RoyalePort Royale 2Port Royale 3Corsairs: Battle at SeaEast India Company

Eh niestety to żadna z tych. Widok był tylko izometryczny walczyło się tylko na wodzie. Był to rok bodajże 2009, ale gra wyszła dużo wcześniej bo grafika nie była zbyt piękna. Dzięki za pomoc.

a może to byli piraci z nowego świata? bo z starszych co ogrywałem by idealnie pasowało

a może to byli piraci z nowego świata? bo z starszych co ogrywałem by idealnie pasowało

Tak! To to! Bardzo Ci dziękuję!

Witam! Poszukuję gry, w którą grałem kiedy miałem 7-8 lat. Była ona o piratach? Chyba tak, w każdym bądź razie chodziło o to, aby pływać statkiem z portu do portu kupując nowe statki i naprawiając stare, atakując inne statki itd. Kiedy zaatakujemy lub zostaniemy zaatakowani gra przechodziła w tryb walki czyli teren zmieniał się tak, że wszędzie była woda i trzeba było zestrzelić statek wroga. Proszę o pomoc, bo ostatnio zachciało mi się do niej wrócić.