Poszukuje starocia, pomocy!

Nie wiem gdzie to umieścić. Mam nadzieje że trafiłem. Jeśli nie, proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu :).

Poszukuje starocia w którego grałem daaawno temu (jakieś 6 lat temu). Kompletnie nie pamiętam tytułu! Informacje jakie posiadam/pamiętam:

1. Jest to MMORPG 3D w które można było grać online i także samemu.

2. Była wersja FREE (chyba trial) i płatna.

3. Strona na której można było to pobrać miała dwa przyciski do downloadu (po lewej darmowa, po prawej płatna) i chyba znajdował się tam smok.

4. W grze było dużo ras lecz połowa z nich była dostępna tylko w płatnej wersji.

5. Startowało się przy jakiejś bramie/wieży w której były, chyba, karaluchu i szkielety, a na samej górze był boss szkielet.

6. W oddali przy lokacji startowej było widać ogromnego karalucha/kleszcza, który zabijał na jedno uderzenie gdy się do niego podeszło.

7. Gdy szło się w strone miasta po drodze były niedźwiedzie.

8. Gra jest stara, naprawdę stara, wygląda gorzej niż morrowind czy gothic 1.

Więcej nie pamiętam, nie posiadam więcej informacji. Gdyby któryś z Was znał tytuł, byłbym cholernie uszczęśliwiony :D.

Może ci się przyśniło? :)

No właśnie nie. Mój brat też w to grał, siedział w tym dłużej niż ja, a teraz sobie o tym przypomniałem i cholernie chce do tego wrócić albo chociaż pobrać i po chwili usunąć :P!

starsze mmorpg gorzej jak gothic,

kal online, knight online nic innego nie przychodzi mi do glowy

wejdz na gry-online.pl lub onrpg.com tam masz zaawansowane wyszukiwarki, wpisz 199x-2002 mmorpg , fantasy itd.

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/show/released/sCol/estimatedRelease/sOrder/asc

Może EverQuest?

Też mi przyszedł do głowy tytuł EverQuest.Tu masz game play,może to ta gra?

Tylko ta gra mi przyszła do głowy :

shot_combat.jpg

@Quaku Zbyt nowe tytuły, gra była starsza :).

To nie EverQuest, to nie Planeshift. ZNALAZŁEM! Gdyby ktoś chciał wiedzieć, gra zwie się "Minions of Mirth". Strona została zmieniona, gra chyba dostała jakiś dodatek w którym dodano człon "undead wars".

Ah, nostalgio <3!

Dziękuje wszystkim za pomoc, udało się odnaleźć tytuł!

Można temat zamknąć ;).

Nie wiem gdzie to umieścić. Mam nadzieje że trafiłem. Jeśli nie, proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu :).

Poszukuje starocia w którego grałem daaawno temu (jakieś 6 lat temu). Kompletnie nie pamiętam tytułu! Informacje jakie posiadam/pamiętam:

1. Jest to MMORPG 3D w które można było grać online i także samemu.

2. Była wersja FREE (chyba trial) i płatna.

3. Strona na której można było to pobrać miała dwa przyciski do downloadu (po lewej darmowa, po prawej płatna) i chyba znajdował się tam smok.

4. W grze było dużo ras lecz połowa z nich była dostępna tylko w płatnej wersji.

5. Startowało się przy jakiejś bramie/wieży w której były, chyba, karaluchu i szkielety, a na samej górze był boss szkielet.

6. W oddali przy lokacji startowej było widać ogromnego karalucha/kleszcza, który zabijał na jedno uderzenie gdy się do niego podeszło.

7. Gdy szło się w strone miasta po drodze były niedźwiedzie.

8. Gra jest stara, naprawdę stara, wygląda gorzej niż morrowind czy gothic 1.

Więcej nie pamiętam, nie posiadam więcej informacji. Gdyby któryś z Was znał tytuł, byłbym cholernie uszczęśliwiony :D.