Jak w temacie rozgladam sie za tabletem do 250 pln. Moze zna ktos ciekawe i nei wadliwe sprzety w tej cenie
Poszukuje tabletu
moge ci opchnac za 200zl bardzo rzadko uzywany i w 100% sprawny
http://porady.komorkomania.pl/2013/06/12/ainol-novo-7-aurora-ii-dane-techniczne-specyfikacja
Jakie wejscie ladowarki normalne czy takie jak w goclever ze trzeba robic wlasna ladowarke
Nie opłaca się za taką kwotę tableta - to już lepiej korzystać z komórki niż marnować kasę na urządzenie które będzie chciało chodzić a nie móc.
czyli czekac na lepsze czasy tak ?
Moj brat ma tablet Manty, tylko nie wiem jaka wersje za 200zl. Tablet strasznie zwalnia, czasem zacina. Da sie na nim chodzic po necie i i czasem ogladac filmiki, ale o graniu na nim trzeba zapomniec. Juz raz mu sie w tablecie uwalila plyta glowna wiec roznie z tym bywa. Osobiscie nie kupywalbym tableta za 200zl. Teraz to jest jakas mania na te tablety.
No musisz odpowiedzieć na pytanie po co ci tablet tak naprawdę ? Jeśli koniecznie musi być to tak, jednak ja bym nie brał za te kwotę.
Chodzi mi o sprawdzanie info mam lapka i nie zawsze chce mi sie go odpalac.
250 zł wydać na urządzenie gdzie możesz sprawdzić sobie w laptopie, to nie logiczne. Tableta z dolnej półki to za 500 zł minimum.
Ee to poczekam. Temat do zamkniecia. Dziekuje za info
Jak w temacie rozgladam sie za tabletem do 250 pln. Moze zna ktos ciekawe i nei wadliwe sprzety w tej cenie