Poszukuje Team

Poszukuje teamu , który myśli coś o przyszłości .

Moje elo nie jest za wysokie ( Dywizja 4 Srebro ) , lecz potrafię grać , wiem co jest na rzeczy itd.

Moja pozycja ADC.

Mam 18 lat

EU Nordic .

Jeśli cię to interesuję to proponuję Duo Ranked a jeśli zgłoszą się w tym temacie inni ludzie mogę być waszym supportem.

Moje elo było średnie na poprzednim koncie (III dywizja srebro) a teraz mam V brąz (wiem gówniane) ale ogarniam swoją rolę.

Moja pozycja Support (gram Tariciem)

Wiek 14lat ale mam w miarę ogarnięty głos.

GG:36645345

To więc ja po raz kolejny bo drużyny z tego forum rzadko wypalają (jedynie z pierwszą ekipą ugraliśmy prawie złoto w trójkach) ale spróbuje. Główna pozycja jungle, ale jeszcze działam na topie i midzie. Wiek - 17 lat. Jeżeli team będzie w miarę ogarnięty i znał chociaż podstawy (np. kill4kill jest be) to spokojnie do złota wycarruje.

No ja mogę z wami zagrać. 21 lat pozycja mid Jungle, I srebro niedlugo złoto. Jak coś się ruszy to piszcie na grze Nuraryhyoto.

Ja też mogę zagrać, gram na pozycji: Top, Mid, Jungle, support oraz ostatecznie Adc. Mój nick w grze Aludir. Wiek 19 lat :)

Dodajcie mnie do gry Kartrox ustalimy wszystko ; ) . Ja jakiegoś t'sa ogarne i możemy coś spróbować ; )

Też chętnie pogram. 3v3 - złoto I dywizja , Solo mam 1 Srebro , za chwile Złoto V ( 100 PKT ) nick w grze: LeeSiu dodajcie ;)

ja bym mógł zagrać lecz moje konto 30 lv zostało schakowane mam nowe 8 lv jak cos tam moge pograć a potem renkedy

Chętnie bym z wami zagrał mid/top/adc w 2 sezonie 1600 elo w przedsezonie 3 top 1720 nick : xessso przez 3 S

Brakuję mida i supporta jeszcze . Dodać mój nick w grze .

Jam jest twój support!Zaproszenia do reszty wysłane.

Witam, także i ja szukam teamu, gram na Midzie oraz Support, jeśli ktoś zainteresowany niech pisze. Moje elo wynosi( Srebro V) więc wsumie nie jest tak słabo. Nick: Priinglesss. Nordic

Ogłaszam że drużyna narazie wypaliła :D

Graliśmy 2 mecze i oba wygrane.Goście są świetni.

jesli jeszcze kogos szukacie, np. rezerwowy, to chetnie zagram << 3 dywizja gold, gram na kazdej pozycji < preferuje jungle

name : Only PL and ENG

Jeśli znajdziecie juz jakiś team , możemy zagrać sparing 5 vs 5 z moim teamem :)

Ważne żeby każdy z was po 30lvl miał. Dalszy kontakt : Priv.

Chciałem się znowu pochwalić :D

Wygraliśmy 5 meczy z rzędu i trafiliśmy do srebrnej dywizji a tam JEB przegrana.Problem w tym że drużyny przeciwna była ze złotej dywizji a jej członkowie z IV i V platyny.Nie wiem jak match making to zrobił ale RIOT PLS.Co do teamu to fajnie się nam współpracuje.Zastanawiam się czy nie nagrać coś na Youtuba z naszych meczy.Chcielibyście coś takiego oglądać?

mógłbym być rezerwowym bo , do szkoły musze chodzić.... mam 15 lat , (nie mam piskliwego głosika ^^) II dywizja brązu (>.< porażka , w tym nowym systemie nie da sie wybić...) w S2 miałem około +1200 elo , znam sie na grze i strategi ,, preferuje mida , topa , może też być jungler ostatecznie support , nigdy nie gram adc bo nie umiem. ostrzegam że nie mam wszystkich championów (mam 39) więc nie będe mógł 100% dobrać counter picka

@down

akali to też mój main :)))

Elo : Silver III (jeszcze w starym systemie elo , spadłem do 1k i teraz się wygrzebuję , głównie przez noob teamy :( )

Pozycja : MID !

Nick : PilasPL321

tak jak by ktoś chciał sprawdzić , czy coś :

http://www.lolking.net/summoner/eune/24742019

Jak widać , nie , żebym się chwalił , ale na midzie mam stosunek W/L 12 : 3 :D

A do tego nie dolicza mi gier akali , czyi moim mainem :C

Siema! Poszukuję teamu, tutaj informacje o mnie:

Liga: Silver V (drugie konto, pierwsze sprzedane), gram na pozycji Support, możliwość pójścia w jungle. Wiek:15. Posiadam mikrofon, Team Speak 3.

Kontakt: Pw na forum :)

Witam, chętnie zagrałbym w ogarniętym teamie, mój nick to Maszkara EU nordic