Ja też mam konto lecz pobieranie za szybko pewnie mi nie pójdzie...
Poszukuje teamu do gry w jakiegoś MMORPG'a
ja również bym się dołączył do Dragon Nesta jednak nie potarfię zrobić konta ;p Ciągle mi coś wyskakuje nie tak ;p Więc jeśli macie ochotę to zagram w Wonderking'a
Ja Gram na 4 serwerze . Milo jakbyscie alltu zaczeli grac. Zacznechyba archerem IGN: Buszok
Gra sie w dn na roomy ?
Tzn masz miasto idziesz po za miasto i jest kilka portali w innych miejscach prawie jak roomy ale tak szybko się nie nudzą. Za 4 godziny bd już mógł grać jaki server wybieramy??.
Kurde, zainstalowalem i wszystko po chinsku bylo internet exploler, chrome i safari byly zielone.Ja odinstalowalem.
Siemka Zapraszam do mojej guild (polskiej) Departed na serwerze 4. Gildia liczy 5 czlonkow jak narazie. Piszcie mi na gg 28603772 albo w grze Rasku, Qwase lub Atreya. Przyjmujemy kazdego. Mój lv to 16 bowmaster.
Ja proponuje w wowa na globcu
Jak widzisz większość zdecydowała się zagrać w Dragon Nest załóż osobny temat na ekipe do wow'a. Już powoli kończe ściągać transfer jest żałosny no ale co zrobić a więc 4 server?
Dzisiaj raczej nie odpisze ale jutro powinienem być.
Niech bedzie server 4. Zostawie dl na noc, to jutro pogram.
Nick zapewne Haaro .
Przydał by się jakiś kanał w VT albo TS3 może ktoś z was posiada?
Ta jakiś ts3 free for all id: s2.1stcav.pl port:9987. btw piszcie swój lv nick i piszcie do mnie na gg najwyżej jutro odpisze.
Chetnie pogram z wami w Dragon nesta, dopiero sie dowiedzialem o tej grze. Wlasnie robie konto potem sciagne.
Jeśli uda mi się zarejestrować i pobrać to też chętnie dołączę.
Zagrałbym ale jest problem. Teraz trzeba podać e-mail. Gdyby ktoś wiedział jak zdobyc chiński e-mail to czy mógłby się tą wiedzą podzielić?
na 1 stronie macie link do poradnika tak więc powodzenia^^
na 1 stronie macie link do poradnika tak więc powodzenia^^
Poradnik był robiony gdy podawanie e-maila nie było konieczne. "it's a very simple registration, no need to verify your email" - cytat z poradnika...
-edited-
No to co gadacie o chinskich mailach . Skoro dziala, to gramy!
A kto powiedział, że trzeba mieć chiński e-mail? Mi się udała rejestracja przed chwilą