A kto powiedział, że trzeba mieć chiński e-mail? Mi się udała rejestracja przed chwilą
WTF?! Na jakiej stronie masz e-mail? Mój z oneta nie działał...
A kto powiedział, że trzeba mieć chiński e-mail? Mi się udała rejestracja przed chwilą
WTF?! Na jakiej stronie masz e-mail? Mój z oneta nie działał...
Mam e-mail na gmail...
Ja tez mam gmail i dziala jak powinno nie wiem co wy macie z tymi emailami
ja tez chcialbym sie do was dolaczyc juz sciagam
Jakie są klasy w tym mmo?
Jakie są klasy w tym mmo?
Na początku masz Worriora, Archera, Clerica i Soceress. Na 15lvl zmieniasz klase.
Warrior -Swordmaster
-Mercenary
Archer -Bowmaster
-Acrobat
Cleric -Paladin
-Priest
Soceress -Elemental lord
-ForceUser
Ja będe grać Priestem Właśnie zasysam.
Ja sam narazie nie wiem kim bede gral. Juz instaluje i patchuje ;>
Hmm ja gralem Archerem i Sorcererka, teraz sprobowalbym swoich sil Clerickiem, badz Warriorem : D Jak ktos chcialby ze mna popykac to piszcie na gg : 7062440
Drwal jak dla mnie jest zbyt rzadko online ... ja z powodu kolana cale dnie siedze w domu ;D
Ja najpewniej będę archerem lub soceressem, bo zawsze mi się takie klasy podobały ^^
Elo. Także się dołączam ;]
Nick- Arghor
Przydalo by sie zrobic spis graczy (game ID,forum ID,profesja). Jak ktos da rade to bedzie sweetasnie (mi jakos to specjalnie nie szlo).Taka tabelke jak sie wlepi do 1 posta, to po 1 wiecej osob sie zglosi, a po 2 latwiej,no nie?
Tutaj pomoc
Forum/game:
Kubek/Kubek229 ,
buszokk/Buszok ,
Aeth/Aeth(?) ,
Landrynka/Landry ,
Kruszyn99/ (?) ,
Drwal/Rasku(?) ,
Arkaveril/Haaro ,
Taktoon/ (?) ,
przemo123pl/ (?) ,
mati1511/ (?) ,
Piolczu/ (?) ,
Maxelek/ (?) ,
Serath/Arghor ,
Mam problem z logowaniem mianowicie wyskakuje mi blad po wpisaniu passow http://img87.imageshack.us/i/76222847.jpg/
A ściągały ci się aktualizacje? Jeśli nie to ściągnij
Edit:
Też miałem taki problem, jednak po kilkunastu próbach udało się. Trzeba powoli i dokładnie wpisywać hasło
Dobra ja też mogę zagrać w DN. podajcie na jakim serwie gramy
server 4 tak jak to zostało ustalone ściągam zangielszczenie i wbijam później podam nick w grze.
Witam wszystkich jestem nowy na forum.
Konto do gry już mam jeszcze tylko muszę ściągnąć i mogę z wami grać.
Czy wy też macie problemy z zainstalowaniem zangielszczenia?
Juz w grze - Haaro/Archer Server 4 CH.2
Patchuje się całkiem nieźle. Jeśli kiepsko Ci idzie to na stronie jest do ściągnięcia pod clientem gry. Zacząłem grę, gram na 4 serverze 4 channel nick Kruszyn wersja eng działa^^.
W grze nazywam się Darknov, archer