Jakiego masz neta w końcu łączymy się z drugim końcem świata wiec to raczej przez to. Ja na 8mb/s nie mam lagów i mapy szybko się wczytują.
Poszukuje teamu do gry w jakiegoś MMORPG'a
Może ktos podac i swoje gg bo potrzebuje pomocy , labo ja dam swoje ; D 23413961
ja mam neta 1Mb/s i mi pięknie chodzi, zero lagów i w ogóle piknie
Ja mam za słabą kartę graficzną... Więc chcę detale zmienić, na najmniejsze.
Najpierw zamień język chiński na język japoński. Wtedy będziesz wiedział gdzie są opcje
Siema też pogram mój nick to Vaysox bede sorcem.Zaczyna zasysac.
Konto zrobione za 6-9 pewnie trocche szybciej się sciagnie i se popykamy XD
Widzialem ze system non target jest .Wkoncu jakas odmiana od wowaXD
Oczywiście,iż się piszę na to Mój nick to WisniaPL już mam postać i będę wchodził w Paladyna
Lipnie z questami bo po zangielszczeniu nadal jest ten krzywy język ;/
PS:sr za 2x posta
Siemka, poszukuje jakichś ludzi do zagrania w porządne MMO. Zastanawiałem się nad League of Legends, Wonderkingiem, Battle of Immortals i Haven and Hearth. Piszcie też inne, wasze propozycje. Ja wam nic nie narzucam, daję wam wolność wyboru jak w Netii (adin! złoti internet ) Jak już wspólnie wybierzemy grę, podam wam moje GG (i tak mam je na profilu, ale co mi tam
)
EDIT: Gra znaleziona, pogramy sobie w Dragon Nest'a
Poradnik jak się zarejestrować: http://colossus.forum-motion.com/t187-guide-dragon-s-nest-complete-registrationdownload
Mój nick: Kubek229
E-mail musi być na gmailu
http://download.mmosite.com/html/1/4168/
link do pobrania z amerykańskiego (chyba) serwera
JEŚLI KTOŚ JEST CHĘTNY NIECH ZROBI KANAŁ TA TS3. MUSIMY SIĘ JAKOŚ KONTAKTOWAĆ.
P.S. Jak ktoś zrobi niech mi napisze na gadu, a ja wstawię tutaj, aby było widoczne
Podawajcie nicki w grze. Zrobimy tabele, taką jak proponował Arkaveril.
Gramy na czwartym serwerze, czyli nie na tym który jest ostatni, tylko na tym gdzie na początku jest napisana cyfra 4
TeamSpeak3:
Adres ts.yourspeak.pl
port 10000
123 kanal
Po hasło pisać na GG: 23486598