Poszukuje teamu do gry w jakiegoś MMORPG'a

Jakiego masz neta w końcu łączymy się z drugim końcem świata wiec to raczej przez to. Ja na 8mb/s nie mam lagów i mapy szybko się wczytują.

Może ktos podac i swoje gg bo potrzebuje pomocy , labo ja dam swoje ; D 23413961

ja mam neta 1Mb/s i mi pięknie chodzi, zero lagów i w ogóle piknie :)

Ja mam za słabą kartę graficzną... Więc chcę detale zmienić, na najmniejsze.

Najpierw zamień język chiński na język japoński. Wtedy będziesz wiedział gdzie są opcje :D

Siema też pogram mój nick to Vaysox bede sorcem.Zaczyna zasysac.

Konto zrobione za 6-9 pewnie trocche szybciej się sciagnie i se popykamy XD

Widzialem ze system non target jest .Wkoncu jakas odmiana od wowaXD

Oczywiście,iż się piszę na to ;) Mój nick to WisniaPL już mam postać i będę wchodził w Paladyna :)

Lipnie z questami bo po zangielszczeniu nadal jest ten krzywy język ;/

PS:sr za 2x posta

Siemka, poszukuje jakichś ludzi do zagrania w porządne MMO. Zastanawiałem się nad League of Legends, Wonderkingiem, Battle of Immortals i Haven and Hearth. Piszcie też inne, wasze propozycje. Ja wam nic nie narzucam, daję wam wolność wyboru jak w Netii (adin! złoti internet :)) Jak już wspólnie wybierzemy grę, podam wam moje GG (i tak mam je na profilu, ale co mi tam ;) )

EDIT: Gra znaleziona, pogramy sobie w Dragon Nest'a

Poradnik jak się zarejestrować: http://colossus.forum-motion.com/t187-guide-dragon-s-nest-complete-registrationdownload

Mój nick: Kubek229

E-mail musi być na gmailu

http://download.mmosite.com/html/1/4168/

link do pobrania z amerykańskiego (chyba) serwera

JEŚLI KTOŚ JEST CHĘTNY NIECH ZROBI KANAŁ TA TS3. MUSIMY SIĘ JAKOŚ KONTAKTOWAĆ.

P.S. Jak ktoś zrobi niech mi napisze na gadu, a ja wstawię tutaj, aby było widoczne :)

Podawajcie nicki w grze. Zrobimy tabele, taką jak proponował Arkaveril.

Gramy na czwartym serwerze, czyli nie na tym który jest ostatni, tylko na tym gdzie na początku jest napisana cyfra 4

TeamSpeak3:

Adres ts.yourspeak.pl

port 10000

123 kanal

Po hasło pisać na GG: 23486598