Ja sobie juz daje spokoj wkurza mnie to.
Poszukuje teamu do gry w jakiegoś MMORPG'a
Taktoon hasło do konta wpisz z klawiatury która tam wyskakuje, kod wpisz normalnie. Mi też nie wchodziło ale po 15-20 próbach weszło i już nie mam tego problemu
Ja tego nie czaje... O co chodzi z tym kodem? Wpisuje go już z 30 raz i ciągle mi nie wchodzi ;/
Za którymś razem wejdzie. Mi też na początku nie wchodził, trzeba uważnie wpisywać.
trzeba uważnie wpisywać.
http://img97.imageshack.us/i/dndk.png/ - Tutaj kod jest wpisany poprawnie mimo to wyświetla się jakiś komunikat.
http://img521.imageshack.us/i/dnzk.png/ - Tutaj wpisanłem zły kod i wyskoczył inny komunikat.
Też tak miałeś?
Nie wiem jak wy, ale ja dostałem bana bo jakieś cyferki wpisywałem...
Chciałem postać usunąć(Zamiast PlatiniumPL to PlatiniumP w nicku było), nie udało się i za którymś razem wyskoczyły mi jakieś bzdety z datą... coś mi sie odechciewa w to grać mówie wam xD ..
dołączam się tylko muszę sciągnąc jakby co nick Surokiro klasa albo Cler albo Archer
Koledzy, mam problem. Otóż jak wybrać czwarty serwer? Mam pole wyboru serva(podczas patchowania, nie w grze), no ale wszystko po chińsku o.o
Wiecie jeszcze skąd mogę pobrać łatkę zangielszczającą?
No dzięki
Może jest taka weryfikacja przed botami, że trzeba kilkanaście razy wpisać poprawnie xD
Jakby co to później nie ma takiego poblemu
A w polu logowania w grze gdzie jest login a gdzie hasło? Są 2 pola a mam 4 opcje do wyboru: Nick (arghor), Chineese Nick, ID, oraz hasło.
Może jest taka weryfikacja przed botami, że trzeba kilkanaście razy wpisać poprawnie xDJakby co to później nie ma takiego poblemu
wez nie wkurwiaj ludzi bo ja juz dalem sobie spokoj po 50 wpisywaniu passow
dalem sobie spokoj po 50 wpisywaniu passow
Ja też.
Ja jakoś żadnego problemu z tym nie miałem. po prostu włączyłem grę wpisałem passy, stworzyłem postać i grałem.
Kubek to jak z tym TS napisałem ci na GG ale nie odpisujesz wyślij mi hasło jeśli możesz na gg 5631123 albo na PW.
Koledzy, ja odpadam xd mam dość tych smiesznych 'krzaczków', nic nie rozumiem, po za tym przeglądarka mi sie zmienila na ten chiński explorer i ogólnie muli mi komp przez te wszystkie zainstalowane gówna
Taa, tak to jest jak się wybiera chińskie gówno xd
pozdro
mi też normalnie poszło zastanawiam się nad klasą
Ja do Was dołącze, tylko ściągnę grę. Nick: Lafro.
Mam niesamowite lagi jak gram. Myszka wolno chodzi... Wiecie jak detale zmienić, bo chyba będę musiał grać na najmniejszych detalach :s