USzanowanko ( któryś raz z kolei ) szukam ludzi do wspólnej gry w jakieś mmo, chciałbym zebrać ludzi z którymi można się pośmiać i porobić dungi czy inne questy together, głównie właśnie chodzi o współpracę i pomaganie sobie. Gry mogą być dowolne i płatne mmo i darmówki, możemy tez pograć w pubg czy jakiegoś survival ( Liczę na odzew ludzi pełnoletnich
)
Poszukuje timu
Chętnie w coś popykam Jak coś mam swój serwer ts3
No to jesteśmy już we dwóch, zapraszam chętnych
Ja bym sobie w GW2 znowu pograł - ew. może jakieś BDO. Rzucajcie pomysłami.
Trochę myślałem też nad Albionem
Cześć!
Serdecznie zapraszam jeśli chodzi o Albion. Za chwilę umieszczę odpowiedni post w związku z jutrzejszym dostępem dla graczy z Veteran pack.
Pozdrawiam
Jakby ktoś chciał do nas dołączyć pogadać itd. to zapraszamy na TS'a 178.217.188.219
Dogadaliscie sie juz co do gry ? Oraz ile osob juz sie zaangazowalo w to ?
Moze Wild Raiderz?:) W oczekiwaniu na re premiere oficjala?:)
Ogólnie wybraliśmy Albiona ;p Ale z Mandrahem też gramy w lolka i overwatcha
Zapraszamy chętnych do wspólnej gry, jeżeli nie interesuję Was Albion zawsze chętnie pogramy w coś innego od CS'a zaczynając kończąc na jakimś lolu/overwatchu
IP Ts'a:
178.217.188.219
USzanowanko ( któryś raz z kolei ) szukam ludzi do wspólnej gry w jakieś mmo, chciałbym zebrać ludzi z którymi można się pośmiać i porobić dungi czy inne questy together, głównie właśnie chodzi o współpracę i pomaganie sobie. Gry mogą być dowolne i płatne mmo i darmówki, możemy tez pograć w pubg czy jakiegoś survival ( Liczę na odzew ludzi pełnoletnich
)