Poszukuję... towarzyszki do gier

Dzień dobry. Dobry wieczór.

Witam!

Jestem Jacek, mam 23 lata. Jak w temacie: poszukuję kobiety, z którą mógłbym pograć wspólnie w jakieś specyficzne acz przyjemne produkcje typu Dead Frontier, Borderlands, może coś innego - jestem otwarty na propozycje.

Domyślam się, że ciśnie Wam się drodzy Panowie i Panie pytanie na mordki: dlaczego kobieta? Chce wyrwać na gry?

Zdecydowanie nie to jest moim zamiarem, po prostu po latach grania z różnymi osobami (w większości kumplami), chce jeszcze raz popykać w damskim towarzystwie. Nie jest to żadne ogłoszenie matrymonialne (raczej nie ma tutaj kobiet, które spełniają moje dziwne wymagania - z całym szacunkiem). C'est la vie.

Tak więc zapraszam :)

Ja niestety nie jestem chętna.

galeriaram.pl/passe-partout/ passe par tout

Jak przeczytałem to śmiechłem, powodzenia drogi panie w poszukiwaniach, trzymam kciuki, może to w jakiś sposób w TYM pomoże :).

no cóż... powodzenia ;)

Dasz radę. Wierzymy w ciebie. Tylko żeby na końcu się nie okazało, że jednak Asia69 to nie ponętna laseczka lubiąca wiele rzeczy w tym i granie, a podstarzały erotoman wagi ciężkiej xD

"Domyślam się, że ciśnie Wam się drodzy Panowie i Panie pytanie na mordki: dlaczego kobieta? Chce wyrwać na gry?

Zdecydowanie nie to jest moim zamiarem, po prostu po latach grania z różnymi osobami (w większości kumplami), chce jeszcze raz popykać w damskim towarzystwie."

hqdefault.jpg

Proszę Państwa... Jacek ma już 26 lat i prawdopodobnie cały zastęp grających z nim kobiet. Zwracajcie uwagę na datę założenia tematu :)

Ale dałem się wkręcić przez bota xD Ahaha...

Proszę Państwa... Jacek ma już 26 lat i prawdopodobnie cały zastęp grających z nim kobiet. Zwracajcie uwagę na datę założenia tematu 

A może nikogo nie znalazł i został MMO gejem? ^^ Nie zakładajmy od razu, ze założył harem :)

Dzień dobry. Dobry wieczór.

Witam!

Jestem Jacek, mam 23 lata. Jak w temacie: poszukuję kobiety, z którą mógłbym pograć wspólnie w jakieś specyficzne acz przyjemne produkcje typu Dead Frontier, Borderlands, może coś innego - jestem otwarty na propozycje.

Domyślam się, że ciśnie Wam się drodzy Panowie i Panie pytanie na mordki: dlaczego kobieta? Chce wyrwać na gry?

Zdecydowanie nie to jest moim zamiarem, po prostu po latach grania z różnymi osobami (w większości kumplami), chce jeszcze raz popykać w damskim towarzystwie. Nie jest to żadne ogłoszenie matrymonialne (raczej nie ma tutaj kobiet, które spełniają moje dziwne wymagania - z całym szacunkiem). C'est la vie.

Tak więc zapraszam :)