Poszukuje tytułu gry

Witam wszystkich!

Jak w temacie, poszukuje tytułu gry, którą kojarze z przed kilkunastu lat lecz niestety nie pamiętam nazwy.

Jedyne co pamiętam to to, że były w tej grze elementy, była raczej w 2D chodziło w niej o zbieraniu elementów i zabijaniu się między graczami. Wiem też, że jedną z postaci był coś ala wiking z toporem, który posiadał element ziemi ;-P

Jeśli ktoś by znał to był bym bardzo wdzięczny za pomoc.

P.S. Przepraszam jeśli mój temat znajduje się w złym miejscu. Pozdrawiam.

Coś kojarze, ale mało napisałeś i wątpie, żeby ktoś Ci pomógł.

Grałem w tę grę, ale nie pamiętam nazwy...

Ta gra bodajże była otwarta w 2001 roku z tego co pamiętam.

Grafika była animowana przypominająca MAPLE STORY.

Nie była to typowa mmorpg.

Tu były rozgrywki jak w gunboundzie tzn otwierało się pokoje z rozgrywką: Dungeony, albo walka pomiędzy graczami.

Pamiętam, że zbierało się kase i elementy czy emblemy z wody / ognia / powietrza i ziemi. Również postacie były z tych żywiołów, ale mogliśmy mieć kilka postaci i zmieniać je.

Pamiętam, że była rozgrywka w lesie lub nad lawą.

Przypomina mi się, że jeden z bohaterłów ognia miał na imię na X - coś a`la Xelio - ale w google nic nie znachodzi. Drugi to był właśnie coś a`la wiking z toporem i był jeszcze coś a`la aniołek!

Pamiętam, że w dungeonach przeciwnikami były kościeje.

Może ktoś coś podpowie?

----------

Jeszcze kilka informacji:

Grę EU zamknęli z powodu Hacków na elementy, mieli aktualizować, ale nie wrócili do projektu.

Coś mi się wydaje, że nazwa gry zaczynała się na S.... ale możliwe, że umysł płata mi figle :P

EMBLEMY / ELEMENTY - pojawiały się na planszy.

Można było również się wymieniać na nie z innymi graczami.

Witam wszystkich!

Jak w temacie, poszukuje tytułu gry, którą kojarze z przed kilkunastu lat lecz niestety nie pamiętam nazwy.

Jedyne co pamiętam to to, że były w tej grze elementy, była raczej w 2D chodziło w niej o zbieraniu elementów i zabijaniu się między graczami. Wiem też, że jedną z postaci był coś ala wiking z toporem, który posiadał element ziemi ;-P

Jeśli ktoś by znał to był bym bardzo wdzięczny za pomoc.

P.S. Przepraszam jeśli mój temat znajduje się w złym miejscu. Pozdrawiam.