Poszukuje ucznia ;)

Siema, tak jak w temacie poszukuje ucznia w BOI'u

Gram na serwerze Gemini

Mam 30 lvl ( wbity w 93 minuty gry :D)

Gram klasą Berserka.

Nick w grze ProTEB

Co dobrego czeka mojego ucznia:

-bonusowe eq ( to dostaje każdy uczeń )

-mam do zaoferowania peta ;) Anubisa 11lvl i Dragon Baby ponad 20 lvl,,, ze skillami itp ( dam go, jeżeli mojemu uczniowi wylosuje się z gift boxa koala e.e )

-wsparcie finansowe będzie dopiero gdy wbije 45 lvl... w czasie długiego weekendu na bank wbije takowy lvl ;)

-Oferuje także soul geary z instancji (jeżeli ktoś będzie innej klasy.. w innym wypadku jak trafi mi się ponownie taka sama cześć soula to przekaże ten item uczniowi)

-Prawa rączka (mam w planach stworzenie gildii, tak więc uczeń po osiągnięciu 45 lvla zostanie moim zastępcą w gildii)

Wszystkich chętnych proszę o kontakt na gg 20504275 ( pisać gdy będę dostępny )

dam go, jeżeli mojemu uczniowi wylosuje się z gift boxa koala e.e mam wiekszy lvl od ciebie i nieiwem coto jest mogl bys to opisac?? xd

warn_ico.png
Bo kompletnie nie zrozumialem co napisales, a to chyba Twoja wina, bo jesli moja, to znaczy, ze jestem pijany, a nie przypominam sobie, abym w ostatnim czasie pil cos mocniejszego. - Dzz'

koala to taki pet 1800

Ciekawe ogłoszenie. A można wiedzieć cóż takiego oczekujesz od przyszłego ucznia? W końcu zakładam, iż prawdopodobnie zgłosi się (lub zgłosiło) parę osób także może przedstawiłbyś jakieś wymagania (naturalnie jeśli mogą być one przedstawione publicznie - jeśli to tylko wyłącznie umowa między tobą, a ewentualnym uczniem to cofam pytanie).

Siema, tak jak w temacie poszukuje ucznia w BOI'u

Gram na serwerze Gemini

Mam 30 lvl ( wbity w 93 minuty gry :D)

Gram klasą Berserka.

Nick w grze ProTEB

Co dobrego czeka mojego ucznia:

-bonusowe eq ( to dostaje każdy uczeń )

-mam do zaoferowania peta ;) Anubisa 11lvl i Dragon Baby ponad 20 lvl,,, ze skillami itp ( dam go, jeżeli mojemu uczniowi wylosuje się z gift boxa koala e.e )

-wsparcie finansowe będzie dopiero gdy wbije 45 lvl... w czasie długiego weekendu na bank wbije takowy lvl ;)

-Oferuje także soul geary z instancji (jeżeli ktoś będzie innej klasy.. w innym wypadku jak trafi mi się ponownie taka sama cześć soula to przekaże ten item uczniowi)

-Prawa rączka (mam w planach stworzenie gildii, tak więc uczeń po osiągnięciu 45 lvla zostanie moim zastępcą w gildii)

Wszystkich chętnych proszę o kontakt na gg 20504275 ( pisać gdy będę dostępny )