Might and Magic 8 lub 9 , a jak jesteś mocny to może i 6 i 7
hehe, no a polecam te serie ponieważ warto zagrać w coś na czym wzorują się tworząc gry do dnia dzisiejszego
Ta seria moze śmiało iść łeb w łeb z serią baldura lub ice win dale
Might and Magic 8 lub 9 , a jak jesteś mocny to może i 6 i 7
hehe, no a polecam te serie ponieważ warto zagrać w coś na czym wzorują się tworząc gry do dnia dzisiejszego
Ta seria moze śmiało iść łeb w łeb z serią baldura lub ice win dale
Może Torchlight 2 by Ci przypadł do gustu? Długo się zastanawiałem, ale zagrałem i mnie wciągneło na bardzo długo. Teraz niestety był format i już nie gram, a gra dobra.
Jeżeli chodzi o wciagające RPG'i to Dragon Age 1 i 2 są dobrym wyborem. Torchlight II jest również fajnym h'n's, ale jeżeli nie grałeś w Diablo 1 i 2, to zacznij od Diabełka for sure. A jeżeli szukasz czegoś co ma w sobie trochę akcji i elementów RPG to trylogia Mass Effecta jest czymś co koniecznie musisz wypróbować. Polecam ci to z czystym sumieniem, bo ME kochał całym moim sercem i spędziłem w tym świecie multum godzin i ani razu się nie nudziłem.
Might and Magic 8 lub 9 , a jak jesteś mocny to może i 6 i 7 hehe, no a polecam te serie ponieważ warto zagrać w coś na czym wzorują się tworząc gry do dnia dzisiejszego
NIENIENIENIENIENIE. NIGDY W ŻYCIU NIE POLECAJ NIKOMU TAKIEGO CRAPU JAK MM9! Ufff, już mi przeszło.
M&M6-8 są naprawdę fajne (mimo że od 8 się odbiłem - nie podoba mi się płynna zmiana drużyny oraz "liniowa" ścieżka przechodzenia przez świat), pomimo swojego poważnego wieku ("siódemka", jakby nie patrzeć, ma już jakieś 14 lat). Warto zagrać, zwłaszcza jeśli ktoś jest fanem świata z HoM&M2 i 3
A czemu nie M&M9? Bo to kompletna kicha jest. Ta gra jest mega udziwniona ze sterowaniem, z pomysłami, z kamerą... Jesteś chyba pierwszą osobą która poleca komuś tą część jaką spotkałem w internetach, a fanów tej serii trochę jest.
Witam w te piękne i radosne święta.
Poszukuje gry ala Gothic, czyli sterowanie W A S D i siekanie myszką (Magia mile widziana), kupowanie nowych zbroi, mieczy, łuków i czego jeszcze dusza zapragnie.
Sprzęt (Jest on ubogi, lecz w kwietniu mam nabyć nowy sprzęt): CPU: 2,0 GHz RAM: 1gb GPU: 5200 FX (128mb)
Gry które posiadam i przeszedłem w całości: Saga Gothic (Gothic 1, 2, 2 noc kruka, 3, 3 zmierzch bogów), The Elder Scrolls IV: Oblivion, Morrowind.
Budżet: 60 zł ._.
Z góry dziękuje za odpowiedź i życze Wesołych świąt ! ;D