Poszukuje wciągającej gry :D

Witam w te piękne i radosne święta.

Poszukuje gry ala Gothic, czyli sterowanie W A S D i siekanie myszką (Magia mile widziana), kupowanie nowych zbroi, mieczy, łuków i czego jeszcze dusza zapragnie.

Sprzęt (Jest on ubogi, lecz w kwietniu mam nabyć nowy sprzęt): CPU: 2,0 GHz RAM: 1gb GPU: 5200 FX (128mb)

Gry które posiadam i przeszedłem w całości: Saga Gothic (Gothic 1, 2, 2 noc kruka, 3, 3 zmierzch bogów), The Elder Scrolls IV: Oblivion, Morrowind.

Budżet: 60 zł ._.

Z góry dziękuje za odpowiedź i życze Wesołych świąt ! ;D

Poczekaj na nowy sprzęt i w Skyrim pograj.Ta gra jest niemal nie do wyczerpania.

Grałem u kolegi, Skyrim mi d*py nie urywa ^^

@Edit: Może być gra typu Loki (H'n'S)

Jak chcesz Hns to lepiej zagraj w diablo 2

Morrowind

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=314

@UP "Gry które posiadam i przeszedłem w całości: Saga Gothic (Gothic 1, 2, 2 noc kruka, 3, 3 zmierzch bogów), The Elder Scrolls IV: Oblivion, Morrowind."

Może wiedźmin 1, neverwinter lub warcraft?

Jak by ci ruszyło to Risen, Fable Zapomniane opowieści.

Ale on już przechodził gothica i szuka czegoś innego.

Czytajcie ze zrozumieniem...

@Up Popatrz może na pierwszy post...

@Cosiek Dzięki za propozycje. :)

@Omega Również dziękuje ;D

Czekam na dalsze propozycje.

@up

Napisał że Gothic przeszedł

@topic

Rzeczywiście jeżeli Risen by ci poszedł to też byś mógł w niego zagrac

uuu przepraszam, nie przeczytałem całego postu tylko 1 zdanie ;]

a więc obadaj Star Wars Knights of the Old Republic

Dgragon Age 1 lub 2 albo Mass effect 1,2,3 ale 2 jest mega

Tak jak Flash, polecam KOTORa oraz Jedi Academy.

Dziwne, że nikt jeszcze nie polecił Two Worlds. Mieści się w budżecie. System walki odpowiada twoim wymaganiom. Do tego otwarty świat, duże mozliwości rozwoju postaci, mnóstwo questów i ciekawa fabuła. Gdy ją przejdziesz Two Worlds II za tą samą cenę, a dorównuje jedynce.

Ja polecam "Kingdom of Amalur", oraz pierwszą część Fable.

Kupię Two Worlds 1, może 2 też, do tego Risen i Zimowo-Wiosenne wieczory nie będą nudne :D

BTW. Sterowanie w Dragon Age W,A,S,D?

Ja również naprawdę NAPRAWDĘ gorąco polecam Fable Zapomniane Opowieści.

Pasuje do twoich wymagań i ta gra to poprostu mistrzostwo :P

Tak Fable:Lost Chapters jest jednym z tych erpegów których się nie zapomina.Również mogę polecić Risena od twórców Gothica.Może nieco mniej rozbudowane(takie bardziej "casualowe")niż Gothic ale również git.W Two Worlds osobiście nie podoba mi się walka ale reszta jest spoko(ogrom świata,ogrom ekwipunku,fabuła i wszystko inne) A jak chcesz naprawdę Epicka i wielowątkową fabułę to wyłącznie Warcraft 3.Ahh nie wiem czy wam też ale mi do dzisiaj marzy się Warcraft RPG,czyli coś na podobieństwo Gothica(oczywiście z nowszą grafiką i systemem walki) tylko w Warcraftowym uniwersum.

Voltek jak i reszta polecająca gry takie jak mass effect czy tam two worlds lub risen, nie widzicie jakiego ma kompa? gf 5200 nie posiada nawet pixel shader 3.0 w dodatku na 2.0 ledwo chodzą na nim gry. Procek jednojajowy który pozwoli na słabe gry. Pograj w fable lost chapters

Voltek jak i reszta polecająca gry takie jak mass effect czy tam two worlds lub risen, nie widzicie jakiego ma kompa? gf 5200 nie posiada nawet pixel shader 3.0 w dodatku na 2.0 ledwo chodzą na nim gry. Procek jednojajowy który pozwoli na słabe gry. Pograj w fable lost chapters

W kwietniu ma mieć nowy sprzęt. Ktoś tu coś przeoczył ;D