POSZUKUJĘ WOJENNE MMO - DuoQ

Witam wszystkich serdecznie. Poszukuję gry, która dostarczy mi emocji jak i odrobiny rywalizacji. Spodobały mi się klimaty World of Tanks. Najczęściej gramy z kumplem we 2, czy znalazłoby się coś równie ciekawego? Jestem otwarty na wasze propozycje. Poszukuję gry, głównie opierającej się na rundach, gdzie można grać we 2 w jednym zespole i kooperować na “polu bitwy”

1lajk

Wybierasz jedną z czterech dostępnych klas, gdzie wcześniej możesz się z nimi zapoznać. Masz odpowiednie wyposażenie do każdej z tej klasy na odpowiedni poziom, gdzie liczą się właśnie twoje umiejętności gry solo, bądź też z kompanami. Ważne jest, aby był wśród was ktoś, kto będzie w stanie wytrzymać więcej oraz osoba, która będzie mogła go podleczyć, kiedy dopadną was kłopoty - wtedy jeden z kolegów może za pomocą ognia odgrodzić resztę nieprzyjaciół od twojej osoby, może również podać Ci pomocną dłoń w postaci uzupełnienia twojego paska zdrowia. Często na miasta są ataki, które również możesz odpierać ze swoimi przyjaciółmi. Gra nazywa się Tibia.