Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych w tym temacie
Zacznę tak jak kazdy:
Poszukuję MMO głównie F2P bądź B2P niezależnie od gatunku, czy to fps,grindownik,questownik przyjmę wszystko. Ostatnio mam straszne braki w grach i nie mogę wpaść na pomysł w co by tu pograć. Dodam, że nie jestem graczem solo… wolę grać z kimś, party, Gildia whatever.
Gry w które grałem:
Soul Worker - Wbity 20-sty któryś poziom i aktualnie gierka leży sobie na dysku.
Tera Online - Brak zainteresowania tą grą wobec innych… ciężko było mi znalezc kogoś do gry więc sobie odpuściłem.
Revelation Online - Kupiłem early acces, zagrywałem się z Gildia ale każdy po czasie zrezygnował z gry i wszystko się rozpadło (gra w ogóle żyje jeszcze ?)
Warface - Zagrywam się cały czas. Mily FPS na zabicie czasu.
WoT - Również od jakiegoś czasu gram, wbije na dwa meczyki ale to chyba nie na moje nerwy… nie potrafię w tą grę grać
Mu Legends - Kilka razy zagrałem, lecz względu na wcześniejsze problemy mojego internetu byłem zmuszony zrezygnować Moze teraz się coś zmieni…
Guild Wars 2 - próbowałem przysiąść do tej gry ale nie czaje w ogóle jej mechaniki… może jakby się znalazł ktoś do pomocy dałbym jej szansę.
Warframe - Bardzo miły grandownik… przegrałem w niego trochę lecz niestety z rozpadu Klanu zrezygnowałem …
Path of Exile - próbowałem do tej gry podchodzić chyba z 10 razy… ale za każdym razem jak otwieram drzewko skilli jestem przerażony i po prostu odpuszczam… czyżby gra mogła być za ciężka ?
Na ten moment chyba wymienilem co mogłem.
Jeśli ktoś w komentarzu napiszę grę w którą grałem a tutaj nie napisałem, oczywiście dorzucę stosowny komentarz. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby udało się znalezc naprawdę ciekawego zabijacza czasu oraz może kilka chętnych duszyczek do gry ^^
Pozdrawiam Tares