Poszukuje ziomka/ów do gry na Globalu

Witam wszystkich. ;)

A wiec tak jak w temacie, poszukuje osób do gry w tibie od początku na jakimś z globalnych serwerów(najlepiej Nerana lecz niekoniecznie). Dopiero zaczynam moją przygode z tibią dlatego chcialbym z kims pograc kto wrazie mojej niewiedzy pomoże mi... :rolleyes:

Dodam że mam 17 lat i gralem w wiele innych mmo typu Mu,Wow,Runescape itd.

a może byłbyś chętny na grę na jakimś dobrym ots'ie?

W razie czego ja jestem chętny na jakiś ciekawy OTS.

Tak się składa ,że zacząłem z bratem grać na serwerze Arcania. Mam obecnie 14 lvl. Ponad 5 lat temu w 6 klasie podstawówki grałem knightem 58 lvl ,więc nieco wiem o grze.

Dajcie sobie spokój z tą grą, na prawdę - spalona totalnie. Jedynie na otsach można pograc jeszcze ;p

A co do otsów Enibia.pl startuje niedługo fajny serwer rpg, ale nie wiadomo ile hołoty wbije

Ja może popykam w "To coś" właśnie pobieram :)

Pierwszy post ma dwa tygodnie, a jego autor ma tylko jednego posta...

Ok ,ale jak widzisz inni są zainteresowani grą. Nie rób offtopu.

Jak dla mnie gra na OTS nie ma sensu, a na globalu teraz zrobili syf... to już nie jest ta sama gra co kiedyś...

Dokładnie, też kiedyś miałem "chętkę" na zagranie ale jak sobie przypomniałem co z tą grą zrobili to mi się odechciało.

Ostatnio kumpel mnie przekonywał ,żebym zagrał ,ale tera Tibia to wielki syf ,wcześniej było czuć klimat gry. Jeśliby wróciła Tibia 7.6 to bym zagrał.

i ten sklep tylko dla premium... czasem mam sentyment do tej gry i chcialbym wrocic ale tylko chyba na ots, jak znajdzie ktos fajny ots to piszcie pw

warn_ico.png
Archeologia. - Cree

Witam wszystkich. ;)

A wiec tak jak w temacie, poszukuje osób do gry w tibie od początku na jakimś z globalnych serwerów(najlepiej Nerana lecz niekoniecznie). Dopiero zaczynam moją przygode z tibią dlatego chcialbym z kims pograc kto wrazie mojej niewiedzy pomoże mi... :rolleyes:

Dodam że mam 17 lat i gralem w wiele innych mmo typu Mu,Wow,Runescape itd.