Poszukuje

Szukam nowego,dobrego serwa.

Bez dotacja za bronie.

Duze raty, ale bez przesady.(600-1000)

Gm sklep i tak dalej...

gralem na red dragonie ale Gm-woi sie nudzilo i mana sie wolno laduje i te dotacje...

Z gory THX

a jeszcze jedo serw na Ct1(kamael,czy jak kto woli C7)

Serw z patchem.bez jakis zmian w hoscie czy jakos tak :-)

nie znam zadnego kamaela oprócz white eagle:

http://www.white-eagle.com.pl

ale moge Ci jeszce zaproponować serwer, ktory jeszce za czasow c4 byl moim TOP 1 :) mowa o L2 paradise :) serwer jest na razie w fazie beta testow kamaela, ale na poczatku maja powinien ruszyc :)

http://www.l2-paradise.com/

ten kamael wyglada milo thx :-) :-) :-) :-) szkoda ze jest na zmienianie hostu :(

www.graveland.pl Szczerze mówiąc to nie wiem czy polecać :P Można spróbować, ale uwaga na GMów-Idiotów.

nie wierzę w GM'ów idiotów :-P :-P jeśli jakiś GM zachowuje się jak Debil, to najprawdopodobniej to jakiś małolat albo no life... osobiście nigdy problemów z gmamio nie miałem, bo staram się być miły, a jak mialem jakiś problem to nie zakłaałem tematu tylko pisałem na pw :) zawsze dało sie jakoś gma udobruchać...

Znam paru gości, którzy zostali zbanowani przez tych samych gmow, za "fikanie"

no fakt postawili się bo coś im nie grało, ale jakby nie rozgłaszali tego na całtym forum serwera, to nic by się nie stało :) (Rivollo uważaj.. mowa o gmach z white eagle ;D)

zdarzyła się kiedyś sytuacja... byłem na ts serwera i jakis kolo na kanale gmow wyzywał ich od CH..,,,K...,, itd itp... gm, ktory sluchal tego. posądził mnie o te teksty i zbanował mi konto... Sprawa o tyle niewygodna, że miałem na nim donatora (na WE sa 3 serwy z czego 1 masz donate... ale to nie przeszkadza zbytnio bo donatuja same nooby i latwo ich skosic... sa to przewaznie dzieci, ale mało takich... zawsze mozesz wydac te 10pln na skilla np.body of avatar :mrgreen: ) i , gdy wyjasnilem cała sprawe gm SAM znalazł mnie w grze i powiedzial ze moge sobie wybrac dodatkowe skille za free :P

gdybym ich zjechał za taką pomyłke, pewnie mialby to w d*pie :D

wniosek? do ludzi trzeba grzecznie :mrgreen: i z szacunkiem. rob tak, a bedziesz mial pełno przyjaciół wokół siebie :D

hehe dzieki za rady :-)

a moze pogralbys ze mna na jakims serwie??

sorry, ja bede gral dopiero na paradise :) na razie gram we flyffa :)

szkoda tez moze pogram w flyyfa na jakim serwie grasz??

przemcio92, mi się oberwało za to, że z coraz większym zażenowaniem tłumaczyłem Head GM-owi obsługę forum, po czym dodałem że jest "Lekko niekumaty", za co dostałem bana na miejscu :/

to ten serw odpada :-(

www.tehgamers.com

Ja szukam byle jakiego servera, który musi mieć DUUUŻO graczy online - bardzo dużo. A jak takiego nie ma to muszę sobie dać spokój z LineageII (znów). . . ^^

Ile to dla ciebie jest dużo? 1000? 10000?

Jak najwięcej może być nawet 100000, ale założę się, że takiego nie ma.

Zadam pytanie inaczej: Na którym prywatnym serverze gra najwięcej osób? ;D I jak się orientujecie to możecie jakąś liczbą zarzucić :)

Darmowy, prywatny serwer z reguły nie stoi na jakiejś wypasionej maszynie _fromNASA_ więc i ilość osób które mogą być zalogowane nie jest zbyt duża... Na prywatnych serwerach 1 tys. osób to dosyć dobry wynik.

Np. www.graveland.pl , 1000 osób online, brak lagów.

Mr.Hania ma racje ^^ Jeżeli tak bardzo ci zależy jedynym ratunkiem jest official co z twoich poprzednich postów odpada...

Kozak to na gravelandzie jest 1000 osób online ? jak ja grałem to było może 700-800 max

ahm, no ok...

thank you anyway ;)

Mam nadzieję, że nie będę sama grała jak już ściągnę.

Ja polecam www.graveland.pl

i tez jeszcze L2Maxima ale nie pamiętam strony

(Max ethant 10000 za***iscie)

www.supremel2.com ma okolo 2,5k osob online server C5 raty x15 nazwa Nanaki.