nie wierzę w GM'ów idiotów :-P :-P jeśli jakiś GM zachowuje się jak Debil, to najprawdopodobniej to jakiś małolat albo no life... osobiście nigdy problemów z gmamio nie miałem, bo staram się być miły, a jak mialem jakiś problem to nie zakłaałem tematu tylko pisałem na pw zawsze dało sie jakoś gma udobruchać...
Znam paru gości, którzy zostali zbanowani przez tych samych gmow, za "fikanie"
no fakt postawili się bo coś im nie grało, ale jakby nie rozgłaszali tego na całtym forum serwera, to nic by się nie stało (Rivollo uważaj.. mowa o gmach z white eagle ;D)
zdarzyła się kiedyś sytuacja... byłem na ts serwera i jakis kolo na kanale gmow wyzywał ich od CH..,,,K...,, itd itp... gm, ktory sluchal tego. posądził mnie o te teksty i zbanował mi konto... Sprawa o tyle niewygodna, że miałem na nim donatora (na WE sa 3 serwy z czego 1 masz donate... ale to nie przeszkadza zbytnio bo donatuja same nooby i latwo ich skosic... sa to przewaznie dzieci, ale mało takich... zawsze mozesz wydac te 10pln na skilla np.body of avatar :mrgreen: ) i , gdy wyjasnilem cała sprawe gm SAM znalazł mnie w grze i powiedzial ze moge sobie wybrac dodatkowe skille za free
gdybym ich zjechał za taką pomyłke, pewnie mialby to w d*pie
wniosek? do ludzi trzeba grzecznie :mrgreen: i z szacunkiem. rob tak, a bedziesz mial pełno przyjaciół wokół siebie