Poszukujemy osób/osoby do teamu Wow

Poszukujemy osoby która już gra lub nawet zaczyna swoja przygodę w tej grze do teamu na nowy sezon arenowy 3v3, bg oraz pve.

Ja rogal/ znajomy dk lub druid. Szukamy najbardziej healera, 18+ oraz posiadający ts3.

Wymagania to wow z najnowszym dodatkiem:) Lub chęci zkaupu go, pomożemy przy lvl od 90 do 100.

Mamy własny ts, grubo ponad 20 lat, czas na grę, oferujemy początkowanym graczą widze jaka posiadamy oraz dobra zabawe.

na jakim serwerze gracie

Mam priesta na 90, serwer Burning Legion, pomożecie trochę z dobiciem 100 i jestem wasz na arenki. Gram od 15, z rana pracuje.

Gramy na Burning legionie. Znajomy gra od 16 do 24, ja od 10 do 2 w nocy, więc na pewno się zgadamy. Jak możesz to podaj tutaj lub na pm swój battletag, a jak bedziesz to zapodam ts i się zgadamy. Teraz sprzedałem dk oraz drugie konto huntera, jutro boostuje rogala do setki i moge z Tobą szybko wbić lvl, znajomy aktualnie na dk przestał grać i lvluje druida ale jak tylko dobijemy do setki to on z nami pogra arenki na dk, pożniej wskoczy juz na druida, bo w tym patchu jest "podobno" op.

ja moge z wami pograc ale dopiero jak sie jakiegos eq dorobie narazie mam 100 priesta

To panowie na priv lub tutaj battletag i się zgadamy jakoś. Im nas więcej tym lepiej. Na rbg potrzebne 10 osób, a my nie ma nic wspanialszego w tej grze od zgranego teamu na rbg. Raidy cieszą ale to wciaż walką ze skryptem, nie ma takiej wielkiej satysfkacji jak wygrana z ludźmi i wbijanie coraz to lepszego rankingu. Zapomniałem dodac najważniejszego, gramy po stronie Hordy.

no to już z wami pograłem :P akurat gnoma mam

No to lipa ale pewnie spotkamy się po przeciwnej stronie na bg :P Ja tam szanuje Ally:D

Poszukujemy osoby która już gra lub nawet zaczyna swoja przygodę w tej grze do teamu na nowy sezon arenowy 3v3, bg oraz pve.

Ja rogal/ znajomy dk lub druid. Szukamy najbardziej healera, 18+ oraz posiadający ts3.

Wymagania to wow z najnowszym dodatkiem:) Lub chęci zkaupu go, pomożemy przy lvl od 90 do 100.

Mamy własny ts, grubo ponad 20 lat, czas na grę, oferujemy początkowanym graczą widze jaka posiadamy oraz dobra zabawe.