Potrezbuje mentora ;>

Tak więc.. baylife.omfg.pl < ip ts'a jak ktoś wejdzie to niech mnie pok'nie to podam hasło. Ci co sie zadeklarowali ofc, pogadamy poznamy się itd ;)

wybaczcie mi ale dzsi net mi padl jutro zmieniam dostawce neta wiec wroce jak fenix z popiolu... i z tym ts tez przepraszam ame widze ze devision to ograniety chlop........ ip ts baylife.omfg.pl :) jutro zbiorka godzina 21 !!!

Niech osoby, które chciały zagrać wejdą dziś na ts'a o godzinie 20:00.

Chyba znalazłem klasę w końcu dla siebie. :D

PS: Zawsze na pvp trafiają się tacy idioci?

Na 10 rund w których testowałem postacie udało mi się wygrać tylko jedną! Dosłownie! 9 porażek, 1 zwycięstwo! To jakaś paranoja, jacy debile tam grają i egoiści.

edit:

Tworzymy nowe postacie na jednym serwerze wspólnym, czy jak?

Bo nie wiem teraz co mam robić.

Ja już serwer mam wybrany więc... a płacić mi się nie uśmiecha ;d

Ale to nie problem bo jest opcja "Guest".

Robimy nowe postacie, razem zaczynamy. Tak chyba było od początku ustalone :P Choć w GW nie ma to jakiegoś znaczenia.

Ja aktualnie zrobie sobie postać i wbije max 3-4 lvl żeby była na start :P

Więc może na spokojnie dogadajmy się gdzie gramy.

PS: nie ma opcji transferu? Jestem świeży w gw2, więc nie wiem jak to dokładnie wygląda. Naprostuje mnie ktoś?

Ja aktualnie zrobie sobie postać i wbije max 3-4 lvl żeby była na start

Poczekaj, zaczniemy sobie razem. ;-)

Ja gram na Blacktide, btw. po co spamować na forum? Macie ts'a wyżej wbijcie i sie dogadamy..

Czy będzie wam przeszkadzać jak będe miał 13 lvl?

Raczej każdy jest mile widziany, tak myślę. :P

baylife.omfg.pl

Kto chętny do wspólnej gry wbijać na: baylife.omfg.pl.

Gdy będzie nas piątka można zaczynać szybciej.

Już się wykruszyliście?

Wbijam już 2 dzień... i nikogo zastać nie mogę.

Ja mogę grać.

Wystarczy napisać.

Ja wsumie tez bym pograł ale znam sie na tej grze tyle co nic i generalnie chyba źle zrobiłem że wziołem rouge na początek

na jakim serwerze gracie?

Większość siedziała na Blacktide.. ja osobiście jestem na Piken Square.

Lecz to nie problem... na jakim serwie się gra (no moze w WvWvW by były problemy).

P.S. Aktualnie 15lvl postaci (wbijam nową), jeśli ktoś chętny do gry dodawać do znajomych (nazwa konta: XarduneK.6051).

Blacktide 56 lvl rośnie:D

Witam... za dwa dni bede mial gw2 i potrzebowalbym kogos zeby zaczal ze mna grac od nowa na jakims serwie.... wazne jest to zeby ta osoba miala ts 3 i wiedziala o co chodzi w gw ;>