Witam... za dwa dni bede mial gw2 i potrzebowalbym kogos zeby zaczal ze mna grac od nowa na jakims serwie.... wazne jest to zeby ta osoba miala ts 3 i wiedziala o co chodzi w gw ;>
Potrezbuje mentora ;>
Może jakoś super-uber pro nie jestem , ale mimo wszystko to gram od pierwszych beta testow ( z wiekszymi przerwami) i dosyc duzo o grze wiem, wiec jeśli potrzebowałbys pomocy to jak juz bedziesz miał gre to napisz mi na priv. Cos tam pogramy (Ofc mam wbity 80 lvl , ale wiadomo jak zaczniesz to cisniemy od nowa)Pozdro
super wiec jak mi sciagnie gre to zagramy :>
Również mogę się podpiąć bo zamierzam wrócić do GW2.
Mam wbity 80lvl (i to nie jeden) ale spokojnie zaczne od nowa jako powrót ;p
P.S. Serwer jest mało ważny bo jest opcja "zwiedzania" innego serwera.
wiesz ja myslalem o tym zeby bylo nas 3-6 i wiesz pograc sobie i odrazu ja sie naucze co nie co :>
6 odpada... grupy są 5 osobowe ;d
To już jest nas 3.. jeszcze 2
Here! Here! Zgłaszam się Tylko kiedy zaczynamy? I gdzie? server jaki? Ts3 jest? Bo mogę z łatwością załatwić coś konkretnego.
W sumie mógłbym spróbować, jednak ja mam ten problem, że nie wiem kim grać, jednakże wiem, że mam dość grania samemu tym syfiastym magiem. Czy w to ktoś w ogóle gra? Tym łatwopadającym magiem muszę robić wszystkie grupowe eventy. Smutne bardzo tak.
Osobiście gram na serwerze Desolation.
z ts nie ma problemu ts mam ;> Wiec pozostaje wybrac serwer dobrac klasy do party i walic.... (ze tak powiem xD ) ja w to jestem kompletnie zielony ale szybko sie ucze ;D kwestia kiedy zaczac to mysle ze jutro ;>
Ok, jeśli zdecydujecie, że mam z Wami grać i się umówicie, to czekam na pw.
napewno napisze i widze ze juz 5 jest ;>
Serwer to nie problem dla posiadających już konta z postaciami... a ci którzy będą zaczynać niech się zmówią.
Jakie postacie planujecie wybrać? Ciekawie by było gdyby każdy miał inna, aby nie każdy biegał np. warriorem
Osobiście mogę grac każdym prócz Necro/Guard (już mam wbitych na 80lvlu)
P.S. To czekam do jutra ;d
Proponuje zebrać się o ok. 16-17, mnie aktualnie nie będzie, wrócę ok. 16:30 , założyciel jakbyś mógł to wyślij ip tsa do naszej 4 na pw i można zaczynać
up##
prawdopodobnie mesmer
Ja prawdopodobnie ele, bądź necro. Ale raczej ele, jeśli będziemy grali w grupie.
W sumie, to ja mogę grać tym moim asura ele na 13 lvlu (jednak nie 15, pomyliłem się).
Powiem tak do wieczora za kij mi sie nie sciagnie... i tu jest problem... jutro bede mial jak cos aaa dzis jak wroce bo ide na miasto i do baby to podam ts to mozemy juz cos pogadac na ten temat ;> ok bez odbioru bede kolo 21 ;>
Nie wiem czy już masz czy nie.. ale podam.
http://www.speedyshare.com/khsf3/Gw2.exe - ściągaj już... a dasz rade ;d
Też, jestem chętny do grę, jeśli nadal jest miejsce oczywiście . Piszcie na PW w sprawie TS lub coś innego.
Co z ts'em? Można się wieczorem zebrać i poznać? Autor roześlij nam na pw
Na wszelki wypadek radziłbym nie polegać tylko na zaufaniu do autora, ale przygotować coś zapasowego, jeśli naprawdę chcecie razem grać.
Podajcie na PW TS'a ja mogę wbić, można nawet dziś zagrać.