Potrezbuje mentora ;>

Witam... za dwa dni bede mial gw2 i potrzebowalbym kogos zeby zaczal ze mna grac od nowa na jakims serwie.... wazne jest to zeby ta osoba miala ts 3 i wiedziala o co chodzi w gw ;>

Może jakoś super-uber pro nie jestem , ale mimo wszystko to gram od pierwszych beta testow ( z wiekszymi przerwami) i dosyc duzo o grze wiem, wiec jeśli potrzebowałbys pomocy to jak juz bedziesz miał gre to napisz mi na priv. Cos tam pogramy ;) (Ofc mam wbity 80 lvl , ale wiadomo jak zaczniesz to cisniemy od nowa)Pozdro

super wiec jak mi sciagnie gre to zagramy :>

Również mogę się podpiąć bo zamierzam wrócić do GW2.

Mam wbity 80lvl (i to nie jeden) ale spokojnie zaczne od nowa jako powrót ;p

P.S. Serwer jest mało ważny bo jest opcja "zwiedzania" innego serwera.

wiesz ja myslalem o tym zeby bylo nas 3-6 i wiesz pograc sobie i odrazu ja sie naucze co nie co :>

6 odpada... grupy są 5 osobowe ;d

To już jest nas 3.. jeszcze 2

Here! Here! Zgłaszam się :) Tylko kiedy zaczynamy? I gdzie? server jaki? Ts3 jest? Bo mogę z łatwością załatwić coś konkretnego.

W sumie mógłbym spróbować, jednak ja mam ten problem, że nie wiem kim grać, jednakże wiem, że mam dość grania samemu tym syfiastym magiem. Czy w to ktoś w ogóle gra? Tym łatwopadającym magiem muszę robić wszystkie grupowe eventy. Smutne bardzo tak.

Osobiście gram na serwerze Desolation.

z ts nie ma problemu ts mam ;> Wiec pozostaje wybrac serwer dobrac klasy do party i walic.... (ze tak powiem xD ) ja w to jestem kompletnie zielony ale szybko sie ucze ;D kwestia kiedy zaczac to mysle ze jutro ;>

Ok, jeśli zdecydujecie, że mam z Wami grać i się umówicie, to czekam na pw.

napewno napisze i widze ze juz 5 jest ;>

Serwer to nie problem dla posiadających już konta z postaciami... a ci którzy będą zaczynać niech się zmówią.

Jakie postacie planujecie wybrać? Ciekawie by było gdyby każdy miał inna, aby nie każdy biegał np. warriorem :D

Osobiście mogę grac każdym prócz Necro/Guard (już mam wbitych na 80lvlu)

P.S. To czekam do jutra ;d

Proponuje zebrać się o ok. 16-17, mnie aktualnie nie będzie, wrócę ok. 16:30 , założyciel jakbyś mógł to wyślij ip tsa do naszej 4 na pw i można zaczynać :)

up##

prawdopodobnie mesmer :P

Ja prawdopodobnie ele, bądź necro. Ale raczej ele, jeśli będziemy grali w grupie.

W sumie, to ja mogę grać tym moim asura ele na 13 lvlu (jednak nie 15, pomyliłem się).

Powiem tak do wieczora za kij mi sie nie sciagnie... i tu jest problem... jutro bede mial jak cos aaa dzis jak wroce bo ide na miasto i do baby to podam ts to mozemy juz cos pogadac na ten temat ;> ok bez odbioru bede kolo 21 ;>

Nie wiem czy już masz czy nie.. ale podam.

http://www.speedyshare.com/khsf3/Gw2.exe - ściągaj już... a dasz rade ;d

Też, jestem chętny do grę, jeśli nadal jest miejsce oczywiście :). Piszcie na PW w sprawie TS lub coś innego.

Co z ts'em? Można się wieczorem zebrać i poznać? Autor roześlij nam na pw :)

Na wszelki wypadek radziłbym nie polegać tylko na zaufaniu do autora, ale przygotować coś zapasowego, jeśli naprawdę chcecie razem grać.

Podajcie na PW TS'a ja mogę wbić, można nawet dziś zagrać.