potrzebny mi taki trochę chilloutowy ale klasyczny i z jajem heavy metal/metal
fanie by było żeby był taki kultowy i stary
POMOCY CHŁOPAKI/DZIEWCZYNY !!
dzięki z góry (prosil bym o linki do YT to playliste zrobie )
potrzebny mi taki trochę chilloutowy ale klasyczny i z jajem heavy metal/metal
fanie by było żeby był taki kultowy i stary
POMOCY CHŁOPAKI/DZIEWCZYNY !!
dzięki z góry (prosil bym o linki do YT to playliste zrobie )
I tak dalej. Bede wysylal stopniowo, poniewaz w jednym poscie nie moze znalezc sie zbyt wiele filmow.
@up Jeśli chodzi o muzyczkę ,która wkręci się koleżance to na pewno Type O Negative.
dzieki judas za***isty kawałek
poki co mam to
nie wszystko jest spokojne ale sa "podobne"
ten kawałek halloween boshe jakie to jest dobre katowalem go kiedys do war thunder
EDIT
DA FAK ?! "która wkręci się koleżnace to na pewno"
jakiej kolezance? to jest dla mnie ;p słuchałem dzis u brata plyty starej GnR i mnie naszlo na stara dobra wolna muze
Ogólnie do szukania muzyki polecam Grooveshark, Last.fm. Deezer itp. W last.fm ściągasz sobie plugin, który sprawdza co w danej chwili słuchasz, na podstawie tego pokazuje Ci podobnych wykonawców.
@MagarPL Ha,ha..myślałem,że masz za zadanie zbajerować jakieś dziewczę które lubi rock-metal i potrzebujesz na szybko jakiś soft-metal kapelek .Widzę jednak,że po prostu masz klimat na dobrą muzę,to się chwali.Tu powie ,że Danzig to dobry wybór,praktycznie każdy album z jego repertuaru to kawał dobrej muzy.
No to kolejne dwa utwory. Pisz, ktore ci podchodza, a ktore nie, to bede mogl inaczej selekcje przeprowadzic.
refren wpada w ucho, oj wpada.
Klasyk, ktory na bank znasz, ale moze nie masz go na plejliscie...:
Avitus, jak scorpions, to nie Wind of Change! Brakuje tam pewnego geniusza na gitarze, ktory jest tutaj:
No i jeszcze lap to:
@topic
Gary Moore oczywiście!
@Avitus
Czemu zawsze jak Scorpionsi to tylko Wind of Change? T.T Moim zdaniem jeden z najlepszych zespołów na świecie (mimo dość banalnych tekstów kocham ich za genialną muzykę) z masą o miliard lepszych kawałków a w kółko tylko ten utwór.
ZZ Top:
Metallica (Ogólnie co nie odpalisz Metay to ma kopa):
Black Sabbath:
chlopaki kawal dobrej roboty dzieki mrhania za garego OPOPOPOP
zawsze IM beda najlepsi jezeli chodzi o taka muze;p
Mnie tez naszla ochota na sluchanie teraz ;D
@UP zobacz ta playliste (gdzien w pierwszych postach masz ja) i sprawdz czy te kawaki pasuja ;pp
@UP zobacz ta playliste (gdzien w pierwszych postach masz ja) i sprawdz czy te kawaki pasuja ;pp
świetnie pasują sprawdz teraz
Cholercia, prawie zapomniałem o naszych polskich niszczycielach:
http://www.youtube.com/watch?v=LAQq72ULF_g
Nie wiem czy ci to do gustu przypadnie bo ja sam tej kapeli nie lubie no ale muszę przyznać, że ten utwór mnie kiedyś oczarował , a nim chyba trafiłem w każdy twój wymóg.