czesc.
Mam pewien problem nie moge sie zalogowac na swoje konto na account.tera-europe.com strona sie odswieza i tyle.
Jezeli ktos pomoze mi rozwiazac mam do zaoferowania event key bo posiadam dwa.\
czesc.
Mam pewien problem nie moge sie zalogowac na swoje konto na account.tera-europe.com strona sie odswieza i tyle.
Zmień przeglądarkę? Wyczyść cache, usuń cookies? -.-...
to akurat zrobilem... 4 inne przegladarki instalowalem i na kazdej tak samo ;D
Zaloguj się przez officjalną stronę nie na TERA
niby jaK -.-"
Zaloguj się przez officjalną stronę nie na TERA

Przecież to przekierowuje...
czesc.Mam pewien problem nie moge sie zalogowac na swoje konto na account.tera-europe.com strona sie odswieza i tyle.Jezeli ktos pomoze mi rozwiazac mam do zaoferowania event key bo posiadam dwa.\
Na 100% się nie odświeża ?? gry ja się logowałem i podałem zły pass to na topie strony wyskoczył mały pasek(zły pass itp) może u Ciebie jest tak samo ?? Polecam zrobić nowe konto :]
Wy to wszyscy ogary jesteście i z czytanie ze zrozumieniem mieliście 10/10.
Przecież chyba wam pisze:
Więc jak ci może zrobić drugie konto? W ogóle coś mu to zmieni? -.-
Ja ci dalej polecam zmienić przeglądarkę (na Opera, Chrome) albo wyczyścić cache i usunąć cookies. Możesz też ściągnąć CCleaner, kóry po kliknięciu na "uruchom ccleaner", sam ci wszystko wyczyści.
czesc.