Witam Jako ze trochę mi się nazbierało gier na steam w tym parę gier z bundli czy z random kluczy na g2a chciałem jakoś to uporządkować czyli zrobić kategorie i dopasować tam wszystkie gry, jednak nie do końca wiem jak by to zrobić żeby było dobrze. Chce uporządkować gry ''typem'' czyli FPS, samochody i no właśnie dalej nie wiem jakie zrobić kategorie jakieś pomysły ? Lista moich gier :
Potrzebna pomoc w uporządkowaniu Steam!
Witam Jako ze trochę mi się nazbierało gier na steam w tym parę gier z bundli czy z random kluczy na g2a chciałem jakoś to uporządkować czyli zrobić kategorie i dopasować tam wszystkie gry, jednak nie do końca wiem jak by to zrobić żeby było dobrze. Chce uporządkować gry ''typem'' czyli FPS, samochody i no właśnie dalej nie wiem jakie zrobić kategorie jakieś pomysły ? Lista moich gier :
Prawy przycisk myszy na daną rzecz w bibliotece steam i ustaw sobie kategorię.
Potem sobie zrobisz kategorię i dodasz wymienione gry i masz oto segregację.
On nie pyta się jak robić kategorie tylko JAKIE kategorie zrobić by pasowały do gier Jak Portale to może Logiczne? Gothicki i inne duperele w RPG, Dead Islandy i inne takie w Zombie, albo ogólnie Survival dla przykładu.
On nie pyta się jak robić kategorie tylko JAKIE kategorie zrobić by pasowały do gier Jak Portale to może Logiczne? Gothicki i inne duperele w RPG, Dead Islandy i inne takie w Zombie, albo ogólnie Survival dla przykładu.
Dokładnie o to pytam No Logiczne sam nwm bo nie dużo takich gier mam, no RPG na pewno bd i zombie/survival tez. Myślałem tez żeby zrobić zakładkę śmieci czy coś w tym stylu żeby wrzucić tam te gry z bundle i inne w które i tak nigdy nie zagram ale co z reszta xD I teraz do kategorii FPS mogę wrzucić np. CS:GO ale jakie kategorie do np. Just Cause 2 czy Metro ?
Heh. Metro to zarówno FPS jak i Survival tak jakby więc może tu i tu?
Heh. Metro to zarówno FPS jak i Survival tak jakby więc może tu i tu?
No właśnie nie chciałbym żeby 1 gra była w 2 kategoriach :/
No właśnie nie chciałbym żeby 1 gra była w 2 kategoriach :/
to może hybrydowe? survivale fps. strategiczne rpg. itd. w sensie fps rpg stategie a te co pasują do kilku to do takich hybryd