Potrzebna pomoc w wyborze

Siema
Potrzebne mi wasze cudne opinie, dotyczące gier MMORPG które wymienię !

Zabawa będzie polegała na tym, by każdy... KAŻDY udzielający sie forumowicz podał 5 plusów i minusów gier które wymienię (co najmniej 1dnej). Może być więcej, ale plusów i minusów ma byc tyle samo np 7 tego i tego
EDIT możecie podawać inne ciekawe gry ( o ile podacie opinie jednej z wymienionych niżej)

Dragons prophet

Archeage

Neverwiner Online

5 to trochu dużo. Nie lepiej minimum 3 ?

To ja pierwszy spróbuję.

Arche Age

Plusy... na siłę, ale znajdę pięć...muszę!

-statki w grze MMO

-farmy i domki jako część świata, a nie w instancjach jak to jest w innych MMO

-ładna grafika

Koniec. Nie dałem rady znaleźć więcej.

Minus

-p2w jak stąd do Moskwy

-problemy techniczne

-olewanie graczy przez trion i tym bardiej XLgames

-tragiczna optymalizacja

-boty

-mały świat

-beznadziejne insty i jest ich mało

-mało klas postaci, tych grywalnych, przydatnych do czegoś

-nie wiem jak teraz, ale po premierze jak nie zająłeś sobie szybko terenu pod domek, to musiałbyś wyłożyć kupę kasy, żeby od kogoś kupić

-trade runy nudne po 50 razie

-brak balansu klas

-brak systemu usuwającego złoto z obiegu

12 ? No nieźle, a pewno do 20 bym dobił.

Nie dotykaj tej gry. Nie polecam.

Pewno coś się zmieniło od kiedy nie gram, ale na pewno niewiele.

NWO

Plusy

-ktoś jeszcze w to gra

-szybko się odinstalowuje

-nazwą przypomina taką jedną starą dobrą grę, choć sam nią nie jest, to zawsze możemy przypomnieć sobie miłe momenty spędzone w prawdziwym Neverwinterze

-wychodzą nowe dodatki i nawet klasy postaci... jedna na rok ale jest!!

piątego nie mam, za to dam dodatkowego minusa :)

Minusy

-kpina z Neverwintera

-p2w

-nudne to jak flaki z olejem

-ohydny silnik i jeszcze gorsze animacje w stylu "mam 2fpsy i to jest spoko i dżezi !!"

-brak tej ogromnej ilości klas postaci znanej z prawdziwego Neverwintera, czyli po prostu z DnD, nawet podstawowych nie ma, a Paladyn dopiero wchodzi... Litości.

-żałosne pvp i wcale nie lepsze pve

Dragon's Prophet

Nie grałem.

Wszystkie te trzy gry to kpina z graczy (choć każda robi to na swój sposóB)

Masz do wyboru iść w klasyk : Lineage 2 , WoW itp , lub nauczyć się jakiegoś azjatyckiego i grać na tamtejszych serverach (korea lub chiny)

Czego wy nie umiecie zrozumieć ?
Nie obchodzą mnie inne gry a prosze o pomoc w wybranych tytułach serio to bardzo ładnie opisałem.
Nie potzrebny mi offtop...

W AA mam spory lvl i jak na nową gre na świetle innych jest dobra. Chce w coś pograć ale większość gier nie ma unikalnego kontentu a te 3 taki posiadają (jakieś małe ilości ale zawsze)

Siema
Potrzebne mi wasze cudne opinie, dotyczące gier MMORPG które wymienię !

Zabawa będzie polegała na tym, by każdy... KAŻDY udzielający sie forumowicz podał 5 plusów i minusów gier które wymienię (co najmniej 1dnej). Może być więcej, ale plusów i minusów ma byc tyle samo np 7 tego i tego
EDIT możecie podawać inne ciekawe gry ( o ile podacie opinie jednej z wymienionych niżej)

Dragons prophet

Archeage

Neverwiner Online