Siema
Potrzebne mi wasze cudne opinie, dotyczące gier MMORPG które wymienię !
Zabawa będzie polegała na tym, by każdy... KAŻDY udzielający sie forumowicz podał 5 plusów i minusów gier które wymienię (co najmniej 1dnej). Może być więcej, ale plusów i minusów ma byc tyle samo np 7 tego i tego
EDIT możecie podawać inne ciekawe gry ( o ile podacie opinie jednej z wymienionych niżej)
Dragons prophet
Archeage
Neverwiner Online
Potrzebna pomoc w wyborze
5 to trochu dużo. Nie lepiej minimum 3 ?
To ja pierwszy spróbuję.
Arche Age
Plusy... na siłę, ale znajdę pięć...muszę!
-statki w grze MMO
-farmy i domki jako część świata, a nie w instancjach jak to jest w innych MMO
-ładna grafika
Koniec. Nie dałem rady znaleźć więcej.
Minus
-p2w jak stąd do Moskwy
-problemy techniczne
-olewanie graczy przez trion i tym bardiej XLgames
-tragiczna optymalizacja
-boty
-mały świat
-beznadziejne insty i jest ich mało
-mało klas postaci, tych grywalnych, przydatnych do czegoś
-nie wiem jak teraz, ale po premierze jak nie zająłeś sobie szybko terenu pod domek, to musiałbyś wyłożyć kupę kasy, żeby od kogoś kupić
-trade runy nudne po 50 razie
-brak balansu klas
-brak systemu usuwającego złoto z obiegu
12 ? No nieźle, a pewno do 20 bym dobił.
Nie dotykaj tej gry. Nie polecam.
Pewno coś się zmieniło od kiedy nie gram, ale na pewno niewiele.
NWO
Plusy
-ktoś jeszcze w to gra
-szybko się odinstalowuje
-nazwą przypomina taką jedną starą dobrą grę, choć sam nią nie jest, to zawsze możemy przypomnieć sobie miłe momenty spędzone w prawdziwym Neverwinterze
-wychodzą nowe dodatki i nawet klasy postaci... jedna na rok ale jest!!
piątego nie mam, za to dam dodatkowego minusa
Minusy
-kpina z Neverwintera
-p2w
-nudne to jak flaki z olejem
-ohydny silnik i jeszcze gorsze animacje w stylu "mam 2fpsy i to jest spoko i dżezi !!"
-brak tej ogromnej ilości klas postaci znanej z prawdziwego Neverwintera, czyli po prostu z DnD, nawet podstawowych nie ma, a Paladyn dopiero wchodzi... Litości.
-żałosne pvp i wcale nie lepsze pve
Dragon's Prophet
Nie grałem.
Wszystkie te trzy gry to kpina z graczy (choć każda robi to na swój sposó
Masz do wyboru iść w klasyk : Lineage 2 , WoW itp , lub nauczyć się jakiegoś azjatyckiego i grać na tamtejszych serverach (korea lub chiny)
Czego wy nie umiecie zrozumieć ?
Nie obchodzą mnie inne gry a prosze o pomoc w wybranych tytułach serio to bardzo ładnie opisałem.
Nie potzrebny mi offtop...
W AA mam spory lvl i jak na nową gre na świetle innych jest dobra. Chce w coś pograć ale większość gier nie ma unikalnego kontentu a te 3 taki posiadają (jakieś małe ilości ale zawsze)
Siema
Potrzebne mi wasze cudne opinie, dotyczące gier MMORPG które wymienię !
Zabawa będzie polegała na tym, by każdy... KAŻDY udzielający sie forumowicz podał 5 plusów i minusów gier które wymienię (co najmniej 1dnej). Może być więcej, ale plusów i minusów ma byc tyle samo np 7 tego i tego
EDIT możecie podawać inne ciekawe gry ( o ile podacie opinie jednej z wymienionych niżej)
Dragons prophet
Archeage
Neverwiner Online