Potrzebna pomoc

Cześć, słyszałem że istnieje sposób na przerobienie określonej ilośći RAMu na zwiększenie pamięci karty graficznej. Czy jest to prawdą? Jeżeli tak to czy mógłbym prosić o pomoc w zrobieniu tego, albo chociaż o jakiś poradnik na internecie? Sam szukałem i nic nie znalazłem. Obecnie jestem na zintegrowanej karcie graficznej NVIDIA GeForce 7025. Z góry dziękuje za pomoc :)

http://forum.pclab.pl/topic/324928-Jak-zwi%C4%99kszy%C4%87-ilo%C5%9B%C4%87-pami%C4%99ci-na-kracie-graficznej/

Google nie gryzie >.<

Pamięć RAM-u można tak przerobić, ale wymierne efekty tego działania są niewarte wysiłku. Zanim operacje karty graficznej, nawet tej zintegrowanej, dotrą do pamięci RAM, minie więcej czasu niż gdyby grafika używała własnej pamięci, więc skutek jest taki że dostaniesz więcej pamięci dla operacji graficznych, ale o wiele wolniejszej zarazem. Dlaczego nie kupić taniej karty graficznej, takiej jak GeForce 8700? albo 9600? Można je dostać za mniej niż stówkę nawet, a wzrost wydajności będzie znaczny :)

Cześć, słyszałem że istnieje sposób na przerobienie określonej ilośći RAMu na zwiększenie pamięci karty graficznej. Czy jest to prawdą? Jeżeli tak to czy mógłbym prosić o pomoc w zrobieniu tego, albo chociaż o jakiś poradnik na internecie? Sam szukałem i nic nie znalazłem. Obecnie jestem na zintegrowanej karcie graficznej NVIDIA GeForce 7025. Z góry dziękuje za pomoc :)