Nie podales do jakiej kwoty cenowej ale bez urazy hmm nie wiem czy cos w okolicy geforca 9800gtx albo cos w tym stylu posiada hdmi.
Wypisales parametry komputera istotne ale i tak jestem zdania ze jesli chcialbys cos mocnego (karte graficzna) to zasilacz tobie nie wyrobi raczej przy GTXach.
Fever to jakas no name firma zasilaczy i nawet nie wiem czy posiada 2 linie 12V, ktore sa dosyc dobre. Karty graficzne z rodziny 9800 lub GTX 260 strasznie duzo pradu zjadaja, radeony to samo ale hd 4850 ktory bylby optymalny chyba posiada hdmi. http://beta.ceneo.pl/14592693#tab=reviews tu widac ze ma. Ale sam radeon jest gorzej wspierany przy GW2. Chociaz ja nie nazekam bo mam 4870. Moze cos slabszego jak 9600 tez ma hdmi ale na geforce nie znam sie bo moj ostatni GF to 8800gt i w dodatku sie prawie spalil.
Sam procesor i ilosc ram jest ok do grania w GW2 powinno wystarczyc.
Ja przy E8500 / 2GB ram / HD 4870 1gb na zasilaczu markwoym tacens radix IV 450w mam okolo 40 - 60 fps na minimalnych w GW2. I wiecej nie potrzebuje.
Ofc mam wgranego 64 bitowego win7 ktory zjada mi troszke pamieci co mnie irytuje. I chyba zmienie go na 32 bity.
Wiedz ze w GW2 wazniejszy jest procesor niz karta graficzna!!!!!!!!!!!!!! Ale dla mnie cos porownywalnego do 4850 tej wersji co ci linknelem to jest minimum.