Witajcie,
Nie dziwię się, że Gameforge to najgorsza firma od mmorpg według większości z Was, ale też społeczeństwa, które gra w gry przez nią wydawane...
Ale do rzeczy... założyłem konto do Aiona, ściągnąłem grę i zaczęły się problemy. Po logowaniu na stronie otrzymywałem komunikat, że "Login was denied". To założyłem 2 kolejne konta i na nich to samo to piszę do supporta w sprawie pierwszego.
Od razu dostałem odpowiedź z przeproszeniami i że wyślą maila weryfikacyjnego jakiegos. Po tygodniu walki i pytań o maila, którego nie dostałem, w końcu dziś go otrzymałem:
"
Dear customer
Thank you for your message regarding your account.
We hereby inform you, that your account has been permanently blocked. According to our information your account infringed several points of our Terms & Conditions and therefore we will not reactivate it.
Please note the following excerpt of the Terms & Conditions.
9.3 If a user has been blocked or excluded, he may not log in again without prior consent of Gameforge.
The user is not entitled to claim the waiver of an exclusion, a virtual ban from the house or any other measure.
We thank you for your comprehension.
Please note this decision is final."
Oczywiście wysłałem do supporta pytanie o co k... chodzi jak to jest nowe konto i czy mogą coś jeszcze z tym zrobić... a support co?
"Niestety dalsze wyjaśnienia w tej kwestii nie zostaną udzielone.
Wszystkie informacje związane z zaistniałą sytuacją zostały przedstawione w wiadomości otrzymanej z adresu verify@gamepay.de.
Niestety w tej sytuacji kwestia ta nie podlega dalszej dyskusji i żadne kroki w tej sprawie nie zostaną przedsięwzięte.
Rola supportu ogranicza się jedynie do przekazania tej informacji."
NO KU....
Dlatego proszę, jeśli ktoś może to niech mi napisze czy jest w stanie założyć konto dla mnie to zgadamy się na pw.
Pozdro.