Potrzebni gracze Sup/Top/Jungle/Mid

Ile razy mieliscie Instlockerow? Feederow? czy poporstu trolle w teamie ?

Ja mialem duzo razy Jestem graczem Silver 1 (mam zamiar wbic Gold) gram na pozycji ADC.

Szukam ludzi chetnych do grania rankingowych piatek (conajmniej silver)

Zglaszajcie tuaj na jaka pozycje, i swoje mainy.

Wymagane TS+Mikro+Mutacja

Eu Północ/Wschód

Serwer..

Conajmnier silver, doje*****. Jak chcesz możesz z nami pograć ale musisz uważać nasz wiek to 25 do 45lat. Nie lubimy cwaniaków i no-life. Nasza gra wygląda tak, starujemy o 20:00 do 23:00 gramy jedną i przerwa 5-30minut, zależy czy ktoś ma jakieś obowiązki. Jak jesteś chętny to zapraszamy, prawie wszyscy mamy 30 lv.

Czy dodatkowa ręka jest liczona jako mutacja?

Ja mogę się dołączyć, gram głównie mid/support (chociaż solo top także mogę- kwestia braku champów). Silver był na początku sezonu w 3v3, ale grupa mi się posypała prawie 2 miesiące temu, więc leżę w bronzie teamowym.

Tukon, osoby które grają codziennie 3h w określonych porach są nazywane zwykle "no-life".

Arteas podaj swoj nick w lol napisze.

Arteas Naur

Akurat poszukuję teamu, gram głównie Top/ADC (jungle też mogę, na mid-a mam za mały wybór championów) mój nick w grze to Zengetsu.

Tukon, osoby które grają codziennie 3h w określonych porach są nazywane zwykle "no-life".

Mało kumasz, my gramy dwa razy na tydzień sobota i niedziela między godzinami 20:00 a 23:00. Podczas tego wychodzi nam 2-4 rundy.

Siemka, też szukam kogoś do duo/lub dołączę do teamu. 20 lat na karku głównie mid/support. Main? Nie mam takiego, gram tym czym akurat wypada grać (kontry)

EUNE AkaidoSuzano

Ile razy mieliscie Instlockerow? Feederow? czy poporstu trolle w teamie ?

Ja mialem duzo razy Jestem graczem Silver 1 (mam zamiar wbic Gold) gram na pozycji ADC.

Szukam ludzi chetnych do grania rankingowych piatek (conajmniej silver)

Zglaszajcie tuaj na jaka pozycje, i swoje mainy.

Wymagane TS+Mikro+Mutacja

Eu Północ/Wschód