Potrzebni znajomi do Maple Story Adventures

Witam!

Poszukuję ludzi którzy potrzebują znajomych do MSA, w formie wysyłania prezentów takich jak np: Skill Permits i innych. Oczywiście odwdzięczę się tym samym, wystarczy napisać do mnie kto czego potrzebuje. Gra bez znajomych w MSA jest trudna i wymaga płacenia kredytami. Lepiej mieć takie rzeczy za darmo, prawda? Moje imię i nazwisko na Facebooku: Przemek Sztemperski, naszczęście nazwisko nie jest wcale liczne, więc bez żadnych problemów mnie znajdziecie :) Zapraszajcie!

Ja również potrzebuję kilku znajomych, a najbardziej przydały by mi się skill permit. Zaproszenia możecie słać do Marcin Lasko.

EDIT:

Widzę, że jest 3 Marcinów Lasko to dla pewności podam jeszcze mój e-mail: marcinshot@gmail.com

OK, dodałem Cię. Jak w czasie gry wysłać Ci Prezent?

EDIT: Wysłałem Ci Skill Permit, życzę sobie tego samego od Ciebie :)

również mi by się przyadał jakiś znajomy:D

Dobra nasza, im więcej nas będzie tym łatwiej będzie się grało.

Też się dołączam do akcji :D

Zapraszać Maciek Michlik

również się dołączam

dodajcie mnie Krystian Czarnecki :D

Witam tez szukam znajomych do tej gry prosze o dodanie Oleksiak Kamil :)

Widze duzo jest ludzi o moim imieniu i nazwisku wiec dodam email: oleksy22@gmail.com

Mnie mozecie dodać Kuba Staszak email staszy2@gmail.com

A ja mam pytanie odnosnie MSA,zalozylem byle jakie konto zeby pograc i jeszcze niekogo nie spotkalem czy to wina tego ze nie mam znajomych czy dlatego ze za malo gralem [z tego co kojaze mam 5 lvl].

Również się dołączam zapraszać ;p (konto robione tylko do tej gry xd) Cinek Uchiha

o dobra to ja tez sie dolaczam [byle jakie konto] na FB szukac Newfe PrOeloelo

Jak chcecie założyłem specjanle konto o nazwie MapleStoryFans jak ktos chce niech zaprasza

Też się dołącze Łukasz Klama

Witam!

Poszukuję ludzi którzy potrzebują znajomych do MSA, w formie wysyłania prezentów takich jak np: Skill Permits i innych. Oczywiście odwdzięczę się tym samym, wystarczy napisać do mnie kto czego potrzebuje. Gra bez znajomych w MSA jest trudna i wymaga płacenia kredytami. Lepiej mieć takie rzeczy za darmo, prawda? Moje imię i nazwisko na Facebooku: Przemek Sztemperski, naszczęście nazwisko nie jest wcale liczne, więc bez żadnych problemów mnie znajdziecie :) Zapraszajcie!