Potrzebny dobry FPS

Witam nie piszę tego tematu w Szukam MMO gdyż MMO nie szukam ale już tłumaczę czego szukam (wybaczcie za moje chaotyczne pismo). Otóż szukam jak w tytule dobrego FPS'a tak żeby można było sobie postrzelać ale i żeby nie było za łatwo, no cóż nei będę wam już przynudzać po prostu napisze parametry kompa...

2GB Ramu, 2x 2,50 GHZ, 50 GB na dysku no i teraz najgorsze...64MB karty graficznej no cóż jeśli byście znaleźli coś na mojego kompa byłbym wdzięczny ^^

Crossfire jest wymagający, myślę że tego szukasz

Crossfire jest wymagający, myślę że tego szukasz

Z ta karta? Z ta karta to gry typu CS 1.6.

Hmm wypraszam sobie nie jest aż tak źle, wszelkie zawiechy przejmuje mój Ram gdyż jednak mogę sobie pograć bez lagów w gry takie jak combat arms, S4 League, Micro Volts itp

Najpierw może starsze tytuły?

Shogo M.A.D (Mobile Armor Devision)- gra SCI-FI FPS/TPS (zależnie od wyboru gracza, jednak z trzeciej kamery mało da się zdziałać) posiada rozbudowaną, i w dodatku wielowątkową fabułę, ba, jest w niej sporo niespodziewanych zwrotów. Oryginalny świat, dobra (wręcz świetna) polska lokalizacja oraz system wielkich mechów (w ok. połowie misji, dywizja to nie tylko maszyny ale również ludzie, a w pierwszej kolejności właśnie człowiekiem jesteśmy). Sporo broni, są dwa zupełnie odmienne zestawy, jeden dla postaci drugi dla robota. Samych Mobilnych pancerzy też jest spory wybór (nie pamiętam do końca, między 5 a 10)

Red Faction (1) - posiada średni zarys fabularny, lekką różnorodność zadań, sporo broni, w swoim czasie jeden z najlepszych tytułów fps. Ostatnio z nostalgii odpaliłem ponownie, niestety, gra strasznie się zestarzała. Można sprawdzić.

Co jeszcze hmm...stary Wolfenshtine? To była całkiem dobra gra, choć ledwo ją pamiętam.

Ravy Wolfenstein i Red Faction swego czasu to było coś ahh pamiętam te wspaniałe czasy lecz teraz za każdym razem gdy odpalam jakąś ze starszych gier po prostu już mnie tak nie bawią jak kiedyś. Szukam teraz czegoś gdzie strzelanie do celu nie będzie mnie nudziło uh.. wiecie o co chodzi?

System shock 2, stare, ruszy ci na 100%, a gra oczywiscie koksi.

Ravy Wolfenstein i Red Faction swego czasu to było coś ahh pamiętam te wspaniałe czasy lecz teraz za każdym razem gdy odpalam jakąś ze starszych gier po prostu już mnie tak nie bawią jak kiedyś. Szukam teraz czegoś gdzie strzelanie do celu nie będzie mnie nudziło uh.. wiecie o co chodzi?

W takim razie ponawiam propozycję na Shogo. Strzela się tam niby jak wszędzie, jednak fabułą zachęca aby to kontynuować. Chyba, że nie dopasuje ci klimat.

Chodź z drugiej strony, jeśli strzelanie nudzi to...jaki sens w ogóle strzelać? x] jednak nie jestem w 100% pewien czy cię rozumiem.

Dzz dziękuje za propozycję ale muszę cię zmartwić gdyż grałem w to XD

@Ravy nie chodzi o samo to żeby strzelać chodzi mi raczej o coś pełnego akcji czekaj hmm dobrym przykładem jest gra taka jak Modern Warfare 2 ale niestety jej wymagania przewyższają moje starania XD

Dzz dziękuje za propozycję ale muszę cię zmartwić gdyż grałem w to XD@Ravy nie chodzi o samo to żeby strzelać chodzi mi raczej o coś pełnego akcji czekaj hmm dobrym przykładem jest gra taka jak Modern Warfare 2 ale niestety jej wymagania przewyższają moje starania XD

No to Half-Life. Moze nawet 2 przytnie... :P. Albo CoD 1 albo 2 :D

-> Crysis

-> Far Cry 2

-> Fallout 3

-> CS 1.6 (Opcjonalnie na taką kartę)

-> Bad Company 2

-> Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena

-> COD: Black Ops, Modern Warfare

-> Blackfield

-> Crysis-> Far Cry 2-> Fallout 3-> CS 1.6 (Opcjonalnie na taką kartę)-> Bad Company 2-> Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena-> COD: Black Ops, Modern Warfare-> Blackfield

raczej wątpię żeby mu poszedł black ops a ty bardziej crysis

@2UP czytałeś 1 post ^^?.

A tak z half-lifem to dobry pomysl. Tam jest akcja. Jak się umie to z dupnego kompa mozna coś wyciągnąc( nie mówie, że Twój taki jest), więc można 1,2 sprobować.

Witam nie piszę tego tematu w Szukam MMO gdyż MMO nie szukam ale już tłumaczę czego szukam (wybaczcie za moje chaotyczne pismo). Otóż szukam jak w tytule dobrego FPS'a tak żeby można było sobie postrzelać ale i żeby nie było za łatwo, no cóż nei będę wam już przynudzać po prostu napisze parametry kompa...

2GB Ramu, 2x 2,50 GHZ, 50 GB na dysku no i teraz najgorsze...64MB karty graficznej no cóż jeśli byście znaleźli coś na mojego kompa byłbym wdzięczny ^^