Szukam programu który nagrywa filmy coś takiego jak Fraps, tylko żeby jeszcze była taka opcja że jak gadam z kolegą na skypie, lub na ts3 to żeby było go również słychać. Wiem o tym że było dużo takich postów ale żaden jak narazie mi nie pomógł. Z góry dziękuję.
Potrzebny program (ważne)
Szukam programu który nagrywa filmy coś takiego jak Fraps, tylko żeby jeszcze była taka opcja że jak gadam z kolegą na skypie, lub na ts3 to żeby było go również słychać. Wiem o tym że było dużo takich postów ale żaden jak narazie mi nie pomógł. Z góry dziękuję.
Fraps posiada tę opcję Ja tak normalnie nagrywam
U mnie to jest opcja Record Win7 sound i wtedy nagrywa wszystko to, co słyszę w słuchawkach
Fraps posiada tę opcję Ja tak normalnie nagrywam U mnie to jest opcja Record Win7 sound i wtedy nagrywa wszystko to, co słyszę w słuchawkach
No tylko że jest taki problem że ja mam windows XP no i takiego czegoś nie mam, dlatego nie wiem jak to zrobić.
Może sciagnij najnowsza wersje frapsa?