Potrzebuje pomocy

Witam podczas instalacji gry wyskakuje mi taki błąd gdy klikne ok on znika i gra pokazuje na zainstalowaną ale gdy chce ją uruchomić pasek pod logo gry ładuje sie trochę a potem się wyłącza. Z góry dziekuje za pomoc ;)

Oto link do zdjęcia tego komunikatu

http://pokazywarka.pl/7458/

Wydaje mi się ale chyba DirectX źle zainstalowany lub .NET Framework. Spróbuj usunąć pliki Cache z folderu z grą i zreinstalować sterowniki graficzne oraz DX i NETFramework. Jeśli nic nie da to zostaje wyczyszczenie wszystkich plików - google>"how to uninstall all files RITO GAMES" i zainstalować jeszcze raz.

netframework nie mogę odinstalować ani zainstalować, a dx został zainstalowany na nowo

problemy z .NET'em są bardzo upierdliwe. Jeżeli kiedyś przy jego instalacji coś poszło nie tak to może być właśnie problem. Jakiego masz windowsa?

Spróbuj usunąc całkowicie obecne wersje frameworka jakie posiadasz (rózne programy czyszczące) nastepnie ściągnąc go ze stronki microsoftu.

Możesz też spróbować przywrócić system (jeżeli masz win7 i wyżej) przed moment kiedy istalowałeś frameworka.

Jeżeli masz oryginalnego windowsa spróbuj wyszukać aktualizację albo/i użyj narzędzi do naprawy plików windowsowych. Dobrym pomysłem jest też sciągnięcie najnowszej wersji SP 1, która tez powinna naprawić błędy.

Mam XP SP3 Netframeworka mam wersje 4.0 ale nie mogę jej nawet odinstalowac bo wyskakuje błąd

A próbowaleś go nadpisać? Ściągnij aktualną wersję z Microsoftu i zainstaluj ją bez usuwania poprzedniej. Nie jestem pewien ale podczas instalacji może wyskoczyć opcja napraw - spróbować zawsze można.

1. Najpierw NET Framework Cleanup Tool.

2. Instalujesz 3.5 , 3,5 sp1, 4.0, 4 sp1.

DeimonD dzięki twojej pomocy instalacja dobiega końca bez żadnego błędu, lecz jest inny problem gdy pojawia się logo lola i pod nim pasek ładuje się on do 3/4 swojej długości znika i nic potem się nie dzieje

usuń całkowicie lola (musisz usunąć ręcznie jego foldery) -> wyczyść rejestr -> ściagnij i zainstaluj lola na nowo (z zaistalowanym wcześniej frameworkiem)

Witam podczas instalacji gry wyskakuje mi taki błąd gdy klikne ok on znika i gra pokazuje na zainstalowaną ale gdy chce ją uruchomić pasek pod logo gry ładuje sie trochę a potem się wyłącza. Z góry dziekuje za pomoc ;)

Oto link do zdjęcia tego komunikatu

http://pokazywarka.pl/7458/