Witam zacząłem grać w BDO i mam kilka pytań ale najważniejsze potrzebuje jakiegoś poradnika dla Witch aby wiedzieć w co dawać skill pointy i ogólnie skąd wziąć pierwszego mounta itp co warto robić a co pominąć
Potrzebuje Poradnika dla Witch
Wpisz witch guide 2020 albo Anfield beginners guide 2020 w google są tam spoko filmiki. Co do reszty rób main qusty pod klawiszem O. Konia tam jakiegoś dostajesz z socjalu albo z questa. Napewno uzywaj zarcia potow i gemow w secie zeby miec movement, crit i cast speed na 5. Zalezy też na co sie nastawiasz w grze pvp, pve czy tam lifeskille. Musisz obrać sobie co chcesz w danej chwili robić i na tym się skup. I się nie spiesz, bo w grze jest masa rzeczy do roboty. Ciesz się grą.
A istnieją jakieś polskie gildie które pomagają takim Świeżaką jak ja ?
Są, tylko ja już z miesiąc nie gram. Pisz na czacie, że szukasz guild. Tylko duża liczba ludzi będzie Ci pierdzielić głupoty w stylu rób piwo, albo idź na nagi po 56 tam jest spoko exp i kase też zarobisz XD. Jak coś mogę coś tam pomóc później dam Ci na discord nick. Ja ostatnim razem 600 gs w 3-4 miechy zrobiłem, ale to już 4 konto moje było, także grę ogarniam powiem Ci co i jak robić, i żebyś zbędnych pierdół nie kupował i nie robił.
Kurde znowu dużo ludzi nowych gra w BDO może by tak 5 raz? XD.
dużo osób się pojawiło bo byłą promocja za 12 zł standard pack kupiłem i narazie mi sie podoba bo system walki jest inny niż w pozostałych tytułach i staram się zapamiętywać kombinacje był bym wdzięczny za pomoc
Wiesz graj odkrywaj grę, baw się. Jak będziesz chciał na skróty to Ci też mogę pokazać. Ale nie wiem czy Ci gry nie obrzydzę XD.
Verdelius#2332 jak cos to pisz na discordzie.