Potrzebuje sick akcji / lucków lol

jak w temacie, kto ma niech wyśle coś takiego a niedługo dostanie link z obrobionym ładnie filmem na YT :)

kepi100@gmail.com

Niestety, w League of Legends nie odchodzi wiele pięknych i skillowych akcji. Jeśli masz ochotę tworzyć kompilacje najlepszych akcji, to polecam zmianę MOBA:

Szczerze? w tym filmiku z Doty nie ma nic ciekawego. A co do tematu wpisz sobie Epic Fails of the week na YT :) Są też filmiki z najlepszymi Pentami :)

Niestety, w League of Legends nie odchodzi wiele pięknych i skillowych akcji. Jeśli masz ochotę tworzyć kompilacje najlepszych akcji, to polecam zmianę MOBA:[media=]
Jak czytam takiego typu komentarze, to aż ściska. Fanboje jednej gry, obydwóch jest wiele akcji i takiego typu gadanie jest po prostu śmieszne.

Prawdziwa akcja od 0:21 ;p

Może i nie jakieś sick, ale taka moja stara penta 1v5.

Wrzuciłem wtedy ponieważ miałem, akurat zajawkę na filmik na YT :)

Pozdrawiam

Ja bym chciał zobaczyć sorake ad walczącą z tryndamare ap. :)

Ja bym chciał zobaczyć sorake ad walczącą z tryndamare ap.

Po reworku tryndy nie ma takiej możliwości ponieważ pod obrotem nie ma przelicznika ap już ;p

Pozdrawiam

Niestety, w League of Legends nie odchodzi wiele pięknych i skillowych akcji. Jeśli masz ochotę tworzyć kompilacje najlepszych akcji, to polecam zmianę MOBA:

BUUUULLSHIT! Jeśli uważasz że w LoLu nie dzieje się nic, to polecam poszukać filmów (ProtatoMonster - bardzo fajny kanał z Weekly Top 5 Plays, i to nie jedyny). Ech, zaleciało z twojej strony takim fanbojstwem że przydałoby się pokój wywietrzyć :)

JumpInThePack ma pełno takich akcji. A co do #2 to nie skomentuje. :)

BUUUULLSHIT! Jeśli uważasz że w LoLu nie dzieje się nic, to polecam poszukać filmów (ProtatoMonster - bardzo fajny kanał z Weekly Top 5 Plays, i to nie jedyny). Ech, zaleciało z twojej strony takim fanbojstwem że przydałoby się pokój wywietrzyć

Gram na chwilę obecną na zmianę w Dotę i LoL'a i w tym drugim nie ma aż takich możliwości i materiałów na TOP10 czy inne kompilacje. Po prostu - tak działa mechanika.

Gram na chwilę obecną na zmianę w Dotę i LoL'a i w tym drugim nie ma aż takich możliwości i materiałów na TOP10 czy inne kompilacje. Po prostu - tak działa mechanika.

Może tak być z powodu ulti w docie, które jak widziałem na poszczególnych filmikach one-shotują i trzeba wyczuć odpowiedni moment.

Tak samo mają dosyć ciekawe efekty i jak ktoś umie się posługiwać Adobe After effects rzeczywiście dota może wypaść bardziej spektakularnie.

Pozdrawiam

jak w temacie, kto ma niech wyśle coś takiego a niedługo dostanie link z obrobionym ładnie filmem na YT :)

kepi100@gmail.com