Potrzebuje tło na YouTube ;)

Witam ;)

Mam taka prośbę jak by ktoś miał chwile i ochotę ;)

Potrzebuje tło na YouTube .. Jeśli będzie taka możliwość to się jakoś odwdzięczę..

A wiec mam tutaj 2 pomysly a wiec tak;

1,Gra Infestation Survivor stories to właśnie z niej filmiki będą tam lądować wiec może coś w tym stylu.

2.Postapo bardziej uniwersalne i trochę lepsze myślę ;)

Nie mam specjalnym wymagań po prostu jeśli ktoś coś zmontuje i bd mial chwile to prosiłbym o podesłanie tego tutaj ;)

PS: Jeśli się nie mylę na tło YouTube jest wymagany jakiś specjalny rozmiar.

Dziękuje ;)

Takie "cudo" na szybko zrobiłem: http://www.youtube.com/channel/UCB17QVkzhTPLS_Ydztaue1A

Tak to właśnie prezentuje się na youtube.

Takie "cudo" na szybko zrobiłem: http://www.youtube.com/channel/UCB17QVkzhTPLS_Ydztaue1ATak to właśnie prezentuje się na youtube.

Wow chłopie to jest zajebis*e O.o

Tylko mala przeróbka jest potrzebna bo oczywiście zapomniałem powiedzieć :/ Na YT mam nick DzokerSS przez 2x S na końcu.. Mógłbyś jeszcze taka mala zmianę zrobić ? :D

Bardzo ci dziękuje za pomoc ;) Wdzięczny był bym jak już przerobisz żebyś podesłał jakiś link na PW :)

Ok, już się robi. :D

@EDIT

Wysłane.

Ok, już się robi. @EDITWysłane.

Wszystko za***iście jak dla mnie.. Ale dla YT oczywiście cos nie pasuje.. Wyskakuje mi takie coś:

Przesłane zdjęcie jest za małe. Musi mieć co najmniej 2048 piks. szerokości i 1152 piks. wysokości.

Wysłałem ponownie.

za***iste :) Dziękuje ;)

PS: Temat do zamknięcia :)

Witam ;)

Mam taka prośbę jak by ktoś miał chwile i ochotę ;)

Potrzebuje tło na YouTube .. Jeśli będzie taka możliwość to się jakoś odwdzięczę..

A wiec mam tutaj 2 pomysly a wiec tak;

1,Gra Infestation Survivor stories to właśnie z niej filmiki będą tam lądować wiec może coś w tym stylu.

2.Postapo bardziej uniwersalne i trochę lepsze myślę ;)

Nie mam specjalnym wymagań po prostu jeśli ktoś coś zmontuje i bd mial chwile to prosiłbym o podesłanie tego tutaj ;)

PS: Jeśli się nie mylę na tło YouTube jest wymagany jakiś specjalny rozmiar.

Dziękuje ;)