Potrzebuję torrenta FlyFFa

Miałem zamiar napisać to w temacie FlyFFa, ale automatycznie sie łaczylo z ostatnim postem i nie wyświetlało jako nowe. Nie mam zamiaru tłumaczyć się czemu nie chcę FTP na noc, po prostu potrzebuje torrenta.

PS. Podczas pisania tego tematu tak sobie pomyślałem: "a może byscie dodali torrenty do działu download?"

http://www.bittorrent.com/users/free-mmorp...39-00eaf3d23b03

Nie jestem pewien czy najnowsza wersja, bo w Flyffa nie gram. Jak nie to wpisz sobie w google "Flyff torrent" i znajdzie ci mnóstwo stron.

Ja nie lubie torrentów, wolno ściągają i w ogóle. Ja wole ściągać normalnie po przez getrighta.

www.torrents.to

mi przez bitcomet scaiga torrenty po 230 kilo :D (srednio wychodzi że 180) po prostu trzeba szukac torentow gdzie jest duzo lendow i sendow :D

na torrenty.org na pewno znajdziesz

Ereses, ale czy to co mi podałeś to najnowsza 11 wersja? Bo "Flyff_1.3" podejrzanie wygląda... :-?

[ Dodano: 2008-03-18, 10:21 ]

Aha, na torrents.to a konkretniej na The Pirate Bay znalazłem v10, niech ktoś doświadczony powie mi, czy to tylko moje urojenia, czy bedzie się to godzinę dłużej patchować a potem działać jak v11?

Ściągnij v 10 spatCHUJ a nie problemy robisz ;p

www.mininova.org btjunkie.org(bez www)

Miałem zamiar napisać to w temacie FlyFFa, ale automatycznie sie łaczylo z ostatnim postem i nie wyświetlało jako nowe. Nie mam zamiaru tłumaczyć się czemu nie chcę FTP na noc, po prostu potrzebuje torrenta.

PS. Podczas pisania tego tematu tak sobie pomyślałem: "a może byscie dodali torrenty do działu download?"