Ten silnik to "Unreal Engine 4" jak dla mnie to to jest podobne do cry engine albo i gorsze.

Ten silnik to "Unreal Engine 4" jak dla mnie to to jest podobne do cry engine albo i gorsze.
odinstalowalem stery zainstalowalem nowe i jest w duzo lepiej dzieki za checi stery było złe mimio iż niedawno instalowałem je
Można wiedzieć które sterowniki instalowałeś? Radeony mają takie problemy czasem z tą grą, więc pytam.
No czyli dobrze pisałem. Raczej najnowsze zainstalował, akurat teraz co chwile wprowadzają nowe sterowniki bo co chwile wychodzą nowe gry,a te sterowniki podkręcają karte graficzną do danych gier, między innymi, DIablo. C9 . Mass Effect i dużo więcej ;]
najnowsze ze strony
raz gra chodzi płynnie raz się zacina dziwne bo nie zależy od ilości obiektów na mapie etc na dungach nie tnie nieraz przy dużej ilości mobow a przy małej tnie
Ja na lapku (Windows 7 x64) miałam tak, że stery Microsoftowe do karty śmigają a radeonowe robiły z tekstur sieczkę. Mówię tu konkretnie o C9.
na moje oko nie tyle wina sprzętu co oprogramowania
ej ja mam sprawe mam 20 lvl i chce zmeinic klase na Blademastera u kogo i jak teraz gram elite fighter a chce zagrac Blademasterem
na frpasie pokazuje mi 60 fps na wysokich na niskich to samo nie ma spatków a te zacięcia nie powoduja spadku fps poprostu gra sie wiesi i nie sa to lagi
wiec sprawa wygląda tak
lagów nie ma
fps poniżej 40 nie spada nawet przy akcji a sie tnie z tego co wiem przy 40 fps powinno chodzić płynnie
Są problemy z optymalizacją, nie ma tego problemu na KR....
GM napisał, by KAŻDE TAKIE MIEJSCE pyknąć screena + opis i wysyłać na support -> C9_Support@webzen.com może coś z tego wyjdzie.
Witam
przejde do rzeczy moja mazyna
Radeon 5600 hd 1 gb
2gb ramu
procek AMD athlon II x4 630
2,8 ghz
marzenie to to nie jest ale do tej pory nie miałem problemów w grach różnej maści...
c9 tnie się i to bardzo w ungach tragedia w miescie to samo