Potworne cięcie się gry

Ten silnik to "Unreal Engine 4" jak dla mnie to to jest podobne do cry engine albo i gorsze.

warn_ico.png
Opanuj się z tymi double postami, to już 3 "combo". Istnieje taka opcja jak "edytuj". -Revolutio

odinstalowalem stery zainstalowalem nowe i jest w duzo lepiej dzieki za checi :) stery było złe mimio iż niedawno instalowałem je

Można wiedzieć które sterowniki instalowałeś? Radeony mają takie problemy czasem z tą grą, więc pytam.

No czyli dobrze pisałem. Raczej najnowsze zainstalował, akurat teraz co chwile wprowadzają nowe sterowniki bo co chwile wychodzą nowe gry,a te sterowniki podkręcają karte graficzną do danych gier, między innymi, DIablo. C9 . Mass Effect i dużo więcej ;]

najnowsze ze strony

raz gra chodzi płynnie raz się zacina dziwne bo nie zależy od ilości obiektów na mapie etc na dungach nie tnie nieraz przy dużej ilości mobow a przy małej tnie

Ja na lapku (Windows 7 x64) miałam tak, że stery Microsoftowe do karty śmigają a radeonowe robiły z tekstur sieczkę. Mówię tu konkretnie o C9.

na moje oko nie tyle wina sprzętu co oprogramowania <_<

ej ja mam sprawe mam 20 lvl i chce zmeinic klase na Blademastera u kogo i jak teraz gram elite fighter a chce zagrac Blademasterem

na frpasie pokazuje mi 60 fps na wysokich na niskich to samo nie ma spatków a te zacięcia nie powoduja spadku fps poprostu gra sie wiesi i nie sa to lagi

wiec sprawa wygląda tak

lagów nie ma

fps poniżej 40 nie spada nawet przy akcji a sie tnie z tego co wiem przy 40 fps powinno chodzić płynnie

Są problemy z optymalizacją, nie ma tego problemu na KR....

GM napisał, by KAŻDE TAKIE MIEJSCE pyknąć screena + opis i wysyłać na support -> C9_Support@webzen.com może coś z tego wyjdzie.

Witam :)

przejde do rzeczy moja mazyna

Radeon 5600 hd 1 gb

2gb ramu

procek AMD athlon II x4 630

2,8 ghz

marzenie to to nie jest ale do tej pory nie miałem problemów w grach różnej maści...

c9 tnie się i to bardzo w ungach tragedia w miescie to samo

:blink: